Neler Yeni

Öneri Steam 70 TL oyun önerisi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
dostlarım genellikle online fps oyunları oynarım warzone R6 gibi online olursa daha güzel olur hikayeli oyun bitince daha da oynanmıyor önerilerinizi bekliyorum türü farketmez

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
Insurgency Sandstorm olabilir fakat şu an fiyatı 85 tl, acelen yoksa yılbaşı indirimlerini bekle derim.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Insurgency Sandstorm olabilir fakat şu an fiyatı 85 TL, acelen yoksa yılbaşı indirimlerini bekle derim.
onu almıştım indirimdeyken güzel oyun da çok fazla optimizasyon sorunları var

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
YILDIRIM
hunt showdown bakabilirsin hocam ilgini çekerse

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl mantık ya? Para verdiğin oyunun illa sürekli oynanmaya açık kalması mı gerekiyor? Buna ben oyun namusu diyorum. O oyunun bir sonu var ise namuslu oyundur.
türkiye şartlarında olduğumuz için evet bi oyuna 70 100 lira veriyorsun hikayesi bitince oyun da bitiyor siliyosun ve köşede kalıyor ve hikayesi uzun da değil hem hikayeli hem de online oyun olursa o başka o zaman seve seve alırım ama sadece hikayeli ve hikayesi kısa olan oyunu almam para israfı

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
skyrim special edition değil normali 30 tl ve hikayesi bitmiyor istediğin kadar oynayabiliyorsun

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
bitmeyen ama habere aynı şey yaptığın bir oyunun nesi zevkli? Yanlış anlaşılmasın çoğu popüler online oyunda maçlar birbirinden farklılık gösterdiğinden eğlence korunuyor ama hikâyeli oyunların dandik onlineleri çöp oluyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
dostlarım genellikle online fps oyunları oynarım warzone R6 gibi online olursa daha güzel olur hikayeli oyun bitince daha da oynanmıyor önerilerinizi bekliyorum türü farketmez
Hunt Showdown tercih edebilirsin.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
bitmeyen ama habere aynı şey yaptığın bir oyunun nesi zevkli? Yanlış anlaşılmasın çoğu popüler online oyunda maçlar birbirinden farklılık gösterdiğinden eğlence korunuyor ama hikâyeli oyunların dandik onlineleri çöp oluyor.
warzone r6 gibi oyunlar her ay yeni etkinlik map getirdiği için sıkmıyor amaç orda zaten aynı hareketleri yapmak değil kill rekoru kırmak rekabet eğlencesi ve arkadaşlarla vakit geçirmek (ben tek oynuyorum o başka) hikayeli oyunlara düşman değilim tabi ki özelliklle battlefield subnautica cod serilerini defalarca bitirdim ama bu serilerin hikayeleri kısa değil ve kaliteli onun dışında bi hikayeli oyuna 100 lira verip de 10 saat oynanış süresi istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem
Hunt Showdown tercih edebilirsin.
sistem gereksinimler çok yüksek diyorlar sistemim şöyle
i5 10200h
gtx1650ti
16gb
512 ssd

Deep Rock Galactic öneririm eğer klostrofobik bir arkadaş değil isen :) Oyunda 335 saatim var hala oynuyorum.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
warzone r6 gibi oyunlar her ay yeni etkinlik map getirdiği için sıkmıyor amaç orda zaten aynı hareketleri yapmak değil kill rekoru kırmak rekabet eğlencesi ve arkadaşlarla vakit geçirmek (ben tek oynuyorum o başka) hikayeli oyunlara düşman değilim tabi ki özelliklle battlefield subnautica cod serilerini defalarca bitirdim ama bu serilerin hikayeleri kısa değil ve kaliteli onun dışında bi hikayeli oyuna 100 lira verip de 10 saat oynanış süresi istemem
call of duty ve battlefield online bir oyun

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular