he şu maksimum 2-3 saat süren ve içi boş, hikâyelerinden bahsediyorsun. O oyunlar aslında online'si için yapılıp satılan oyunlar. Hikâye bölümlerini yalnızca millet "Hikâyesiz oyuna para mı vercem eğh" demesin diye koyuyorlar. Ayrıca Cod'un yeni oyunlarını oynamadım ama Battlefield'ın hikâye modları gerçekten çok ama çok baştan savma. Sadece mekanikleri tanıtıyor.hem online hem story mod vardır ikisinde de modern warfare black ops battlefield 1 ve 5 gibi
evet aga herkes hikayeli oyun sevmek zorunda mı ya zaten seviyorum da fazla oynamıyorumAdam hikayeli oyun sevmediği için linç edilmiş resmen![]()
hocam battlefield 5 neyse de battlefield 1 e baştan savma denmez başyapıttır battlefield 1he şu maksimum 2-3 saat süren ve içi boş, hikâyelerinden bahsediyorsun. O oyunlar aslında online'si için yapılıp satılan oyunlar. Hikâye bölümlerini yalnızca millet "Hikâyesiz oyuna para mı vercem eğh" demesin diye koyuyorlar. Ayrıca Cod'un yeni oyunlarını oynamadım ama Battlefield'ın hikâye modları gerçekten çok ama çok baştan savma. Sadece mekanikleri tanıtıyor.