Neler Yeni

Öneri Steam 70 TL oyun önerisi

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Adam hikayeli oyun sevmediği için linç edilmiş resmen :D

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hem online hem story mod vardır ikisinde de modern warfare black ops battlefield 1 ve 5 gibi
he şu maksimum 2-3 saat süren ve içi boş, hikâyelerinden bahsediyorsun. O oyunlar aslında online'si için yapılıp satılan oyunlar. Hikâye bölümlerini yalnızca millet "Hikâyesiz oyuna para mı vercem eğh" demesin diye koyuyorlar. Ayrıca Cod'un yeni oyunlarını oynamadım ama Battlefield'ın hikâye modları gerçekten çok ama çok baştan savma. Sadece mekanikleri tanıtıyor.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Adam hikayeli oyun sevmediği için linç edilmiş resmen :D
evet aga herkes hikayeli oyun sevmek zorunda mı ya zaten seviyorum da fazla oynamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

he şu maksimum 2-3 saat süren ve içi boş, hikâyelerinden bahsediyorsun. O oyunlar aslında online'si için yapılıp satılan oyunlar. Hikâye bölümlerini yalnızca millet "Hikâyesiz oyuna para mı vercem eğh" demesin diye koyuyorlar. Ayrıca Cod'un yeni oyunlarını oynamadım ama Battlefield'ın hikâye modları gerçekten çok ama çok baştan savma. Sadece mekanikleri tanıtıyor.
hocam battlefield 5 neyse de battlefield 1 e baştan savma denmez başyapıttır battlefield 1

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
YILDIRIM
Sistemin hunt showdown için yeterli bence bir dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular