steam achievement manager ile oyun saatlerini değiştirme

erayisteya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
arkadaşlar merhaba, steam achievement manager programını biliyorsunuzdur steamde başarıları açmanızı sağliyor. Bu programı Counter Strike: Source oyununda kullanırken şöyle bir şey farkettim kaç kişi öldürdüğümü kaç saat oynadığımı kaç hasar verdiğimi kaç bomba kurduğumu kısacası herşeyi yani kaç kere silah aldığımı bile değiştirebiliyorum, bu programdan bu ayarları değiştirirsem ne olur? Vac ban yermiyim. (Konu başlığı ve Konunun olduğu yer yanlış olabilir, forumda yeniyim kusura bakmayın.)

Vac korumali oyunlar var hocam. Sadece cs oyunları değil. Diğer bircok oyunda Vac korumasi var. Programı bilmiyorum ama karalisteye eklemelisin o oyunların ID numaralarini. Steamdb sitesinden bulursun ID numaralarını. Tabi ki risk var, Vac korumali oyunlarda kullanmanı tavsiye etmem.

Vac korumali oyunlar var hocam. Sadece cs oyunları değil. Diğer bircok oyunda Vac korumasi var. Programı bilmiyorum ama karalisteye eklemelisin o oyunların ID numaralarini. Steamdb sitesinden bulursun ID numaralarını. Tabi ki risk var, Vac korumali oyunlarda kullanmanı tavsiye etmem.
Programı araştırdım baktım baya bi vac korumalı oyunlarda deneyenler bile ban yememişler ama kimse bu benim bulduğum yani oyundaki kill sayısını oynama süresini değiştirmeyi falan kimse bunun hakkında bir şey edmemiş ondan sordum.

3.parti yazılım kullanıyorsun sonuçta. Valve Anti Cheat nasıl tepki verecek, kendi korumalı oyunlarında bilemezsin. Sonuçta yazılımı kullanıyorsun, Sonuçlarına da katlanacaksın. Kimse sana garanti bir şey söyleyemez.

3.parti yazılım kullanıyorsun sonuçta. Valve Anti Cheat nasıl tepki verecek, kendi korumalı oyunlarında bilemezsin. Sonuçta yazılımı kullanıyorsun, Sonuçlarına da katlanacaksın. Kimse sana garanti bir şey söyleyemez.
Çok teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri