Steam adimda sikinti var

Yufusiyy

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba bir ara adımı jelibon yufus yapmıştım geri yufus yaptım ama setam arayüzünde hala jelibon yufus kaldı nasıl düzelir 2 haftadır uğraşıyorum

Ekler

• 17311538164903276475615603333869.jpg
    17311538164903276475615603333869.jpg
    2 MB · Hit: 68
Önbellekte kalmış orası sanki. CTRL+R yap bakalım.
Post automatically merged:

O olmazsa CTRL+SHIFT+R yapın.

Konu adında cinsel içerikli ifade var değiştirin.

Merhaba bir ara adımı jelibon yufus yapmıştım geri yufus yaptım ama setam arayüzünde hala jelibon yufus kaldı nasıl düzelir 2 haftadır uğraşıyorum
Steam'de iki türlü ad var, birincisi herkesin görebildiği diğeri de değiştirilemeyen ve hesap adı kimlik gibi bir şey oluyor.

Ne var

Peki nasıl düzeltebilirim
Düzeltemezsin onu 1 kere belirlediğin zaman Steam onu senin kimliğin olarak kabul ediyor.
Düşün benim de 10 yaşımda açtığım Steam hesabı var ve kimlik adı inanılmaz saçma sadece profilde görünen adı değiştirebildim herkesin görebildiğini o da ve onu bile kaç kere değiştirdim say desen sayamam ama güzel bir özellik. Sadece benim görebildiğim hesap detayları kısmında bulunan kimlik adı 1 kere yazdığında bir daha değişmiyor maalesef. Yıllardır öyle neden ? Bu saçmalığı çocukken kendime yaptım diye bakışıyoruz birbirimizle. o.O2

donanımsenkımsın.jpg
Geri dönüşü yok.
Düşündüğünde zaten arkadaşlarına arkadaşlık daveti için gönderdiğin ID numarasından tut mağazadan satın aldığın oyunların faturasına ve geçmişine kadar bu kimlik ismi sayesinde takip edilebiliyor, hediye gönderdiğin tarihler vs. senin ID'ne yani kimliğin üzerine kayıt ediliyor ve sen ID değiştirmeye kalktığında (zaten yapamıyorsun) bunları mantıken kaybetmiş olurdun. Cs gibi oyunlarda VAC ban ve Steam hesabının siciline işlenen ağır cezalar var eğer ki sen hesabının kimliğini değiştirebilseydin bu ceza sistemi çalışamazdı mesela en büyük sebebi bence bu. Mesela steam kart ve item pazarı da bunun bir sebebi. Bu kadar toplumsal bir sistemi kmilik değiştirmeye izin verip yapamazlardı. Steam desteğe yazsan bile kimlik adını değiştirmene izin vermiyor bu arada VAC bansız hesap için bile. Steam aslen outlook, gmail gibi e posta oluşturma mantığına sahip ama o e posta yerine senin kimlik adın var gibi düşün. Sen gmail ve outlook hesabını nasıl oluşturduktan sonra onla başka sitelere kayıt olabiliyorsun ve e postanın ismini değiştiremiyorsun o siteler aracılığı ile alışveriş yapabiliyorsun. Steam kimliğinde aslen öyledir, sen de kimlik oluşturuyor bu sayede Steam mağazasından alışveriş yapabiliyorsun. Profil adınla karıştırma yeter.:kappa:

Steam bize oyun değil lisans sattığından dolayı ve topluluk fazla ön planda olduğundan diğer platformlar gibi kimlik için özgürlük sağlamıyor maalesef. Bende sevmiyorum ama böyle, istersen kabul etme bu şartları diyor kral. Zaten sözleşme dayatılıyor Steam'e üye olduğunda muhtemelen o şartları okumadım ama içinde bu madde yer alıyordur kısaca hukuk yoluyla da bir şey yapamazsınız. Benim yaptığım gibi yeni steam hesabı açabilirsiniz ve ona güzel bir kimlik ismi verebilirsiniz ve aile paylaşımı yaparsınız ana hesap olarak onu kullanmazsınız ama silmezsiniz de başka çaresi yok Steam sadece bize böyle bir özgürlük tanıyor bu konu hakkında.

Steam kullanmayı bilmeyeni bırakın internet kullanmayı bilmeyen insanlar bile varken Steam'in bu konuda pop up gibi bir şey çıkararak uyarmaması inanılmaz saçma. İsterlerse yaparlar ama sözleşmede var diye düşünüyorum. Ya da uyarıyor benim haberim yok. Her türlü sıkıntılı bir durum, Epic Games'i pek sevmem topluluk kısmı vasat olduğundan ama Epic Games baba da bu tür sorunlar yaşamıyorsunuz üstelik level yok, hesabı ne zaman açtın ? Rozeti yok, her hesap aynı seviye falan çok rahat ve TL satışı vs. var. Steam chat gibi ayrıntılı bir chat sistemi yok ama arkadaş ekleme var. Steam gibi inceleme sistemi olsa, telefonlarda play store gibi yerlerde mağazası olsa on numara olacak. Şu an yeni bir oyuncu olsam, Steam hesabı bile açmazdım veya açıp içine oyun almazdım öyle kullanmadan dururdu köşede ki çevremde yapan da çok döviz durumundan dolayı.

Son düzenleme:
Düzeltemezsin onu 1 kere belirlediğin zaman Steam onu senin kimliğin olarak kabul ediyor.
Düşün benim de 10 yaşımda açtığım Steam hesabı var ve kimlik adı inanılmaz saçma sadece profilde görünen adı değiştirebildim herkesin görebildiğini o da ve onu bile kaç kere değiştirdim say desen sayamam ama güzel bir özellik. Sadece benim görebildiğim hesap detayları kısmında bulunan kimlik adı 1 kere yazdığında bir daha değişmiyor maalesef. Yıllardır öyle neden ? Bu saçmalığı çocukken kendime yaptım diye bakışıyoruz birbirimizleo.O2.
Geri dönüşü yok.
Düşündüğünde zaten arkadaşlarına davet için gönderdiğin ID numarası, mağazadan satın aldığın oyunların faturası ve geçmişin, hediye gönderdiğin tarihler vs. senin ID'ne yani kimliğin üzerine kayıt ediliyor sen ID değiştirmeye kalktığında Steam izin verse ki vermiyor desteğe bile yazsan bu bilgilere erişemezdin tekrar. Steam aslen outlook, gmail gibi e posta oluşturma mantığına sahip ama o e posta yerine senin kimlik adın var gibi düşün. Sen gmail ve outlook hesabını nasıl oluşturduktan sonra onla başka sitelere kayıt olabiliyorsun ve e postanın ismini değiştiremiyorsun o siteler aracılığı iel alışveriş yapabiliyorsun. Steam kimliğinde aslen öyledir, sen de kimlik oluşturuyor bu sayede Steam mağazasından alışveriş yapabiliyorsun. Profil adınla karıştırma yeter.

Steam bize oyun değil lisans sattığından dolayı ve topluluk fazla ön planda olduğundan diğer platformlar gibi kimlik için özgürlük sağlamıyor maalesef. Bende sevmiyorum ama böyle. Benim yaptığım gibi yeni steam hesabı açabilirsiniz ve ona güzel bir kimlik ismi verebilirsiniz ve aile paylaşımı yaparsınız ana hesap olarak onu kullanmazsınız ama silmezsiniz de başka çaresi yok Steam sadece bize böyle bir özgürlük tanıyor bu konu hakkında.

Steam kullanmayı bilmeyeni bırakın internet kullanmayı bilmeyen insanlar bile varken Steam'in bu konuda uyarmaması inanılmaz saçma. Ya da uyarıyor benim haberim yok. Her türlü sıkıntılı bir durum, Epic Games'i pek sevmem topluluk kısmı vasat olduğundan ama Epic Games baba da bu tür sorunlar yaşamıyorsunuz üstelik level yok, hesabı ne zaman açtın ? Rozeti yok, her hesap aynı seviye falan çok rahat ve TL satışı vs. var. Steam chat gibi ayrıntılı bir chat sistemi yok ama arkadaş ekleme var. Steam gibi inceleme sistemi olsa, telefonlarda play store gibi yerlerde mağazası olsa on numara olacak. Şu an yeni bir oyuncu olsam, Steam hesabı bile açmazdım veya açıp içine oyun almazdım öyle kullanmadan dururdu köşede ki çevremde yapan da çok döviz durumundan dolayı.
Adım ilk başta yufustu arayüzde de sonra jelibon yaptım şakasına ve artık jelibon yani hiçbir uyarı gelmedi steam adınız tekrar değiştirilemez gibi steam gibi büyük bir firmanın en koyu yönü zaten dolara geçtiğinden beri kullanım az şuan daha da soğudum

Adım ilk başta yufustu arayüzde de sonra jelibon yaptım şakasına ve artık jelibon yani hiçbir uyarı gelmedi steam adınız tekrar değiştirilemez gibi steam gibi büyük bir firmanın en koyu yönü zaten dolara geçtiğinden beri kullanım az şuan daha da soğudum
Sen zaten koyduğun ismi karıştırmışsın, kimlik ismini bir kere girdikten sonra sana Valve firması o ismi değiştirtmez. Kimse de o hak yok. Sen dediğim gibi Steam kimliğini değil profil adını değiştirmişsin aslında o hesabı açtığından beri
Jelibon
Yusuf'muş.:kekw:

Ya VAC ban diye bir sistem var Steam'de zaten Steam sana değiştirilemez kimlik vermese o banı atamaz. Yani her platformun böyle kendi kullanıcıları belirlemek için kullandığı sabit kimlik sistemi var ama Steam bunu belirlemeyi 1 defaya mahsus sana bırakmış. Bunu sözleşmede söylüyordur muhtemelen. Maalesef isim değiştirir gibi kimlik değiştirme olayını bende çocukken toz pembe beynimle var diye düşünmüştüm öyle girmiştim ama leke gibi kaldı. @Valve yaktın bizi Valve.
Valve bir de çok köklü bir oyun geliştirici şirketi yani bu kimlik ismini oyunlarda vs. kullanıyor adamlar acımasız ve katı bu konuda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,351
Üyeler
190,900
Son üye
ntaildota
Geri