Hocam 2k oyun toplandı bence bende gireyim 2016 olsun tamamlanalım en güzel yıllarımız 2016-2017 değil miydi?Grubu açmadım daha. Hesabını paylaşırmısın. @Xenovian
Hocam 2k oyun toplandı bence bende gireyim 2016 olsun tamamlanalım en güzel yıllarımız 2016-2017 değil miydi?Grubu açmadım daha. Hesabını paylaşırmısın. @Xenovian
dostum merhaba ekipte şuan 1 boşluk var çoğu oyunumuz var dc ekle ekran açarım istersen ona göre seni de alalım -Emirhan52Yeni bir aile grubu açabiliriz veya zaten açık olan bir gruba girebilirim. Hesabım: https://steamcommunity.com/id/AxionAhmet/
Şartlar
* Hesabımda hatırı sayılır miktarda oyun var hayır kurumu değilim (tıpkı sizin de hayır kurumu olmadığınız gibi) yani sizde de oyun olması gerekmekte.
Hocam kısmeti çok zorladınız umarım gönlünüzce olurHocam 2k oyun toplandı bence bende gireyim 2016 olsun tamamlanalım en güzel yıllarımız 2016-2017 değil miydi?
Ne diyorsun kardeşim?Hocam 2k oyun toplandı bence bende gireyim 2016 olsun tamamlanalım en güzel yıllarımız 2016-2017 değil miydi?
İstek attım.dostum merhaba ekipte şuan 1 boşluk var çoğu oyunumuz var dc ekle ekran açarım istersen ona göre seni de alalım -Emirhan52