İlginçmiş.arkadaşlar merhabalar.
steamdan bi arkadaşımla aile paylaşımı yaptık onun oyunlarının çoğunluğu geldi fakat bir kaç tanesi eksik neden olmuştur acaba yardım edebilir msisiniz?
hiçbir yerde de bi çözüm bulamadım bi ben yaşıyorum galiba bu sorunuİlginçmiş.
Steam desteğe yazar mısın. Aytıca oyunları gizlemiş olabilir misin?hiçbir yerde de bi çözüm bulamadım bi ben yaşıyorum galiba bu sorunu![]()
Steam desteğe yazar mısın. Aytıca oyunları gizlemiş olabilir misin?
gizlemedim de steam desteğe yazmaya çalışıyorum şu anSteam desteğe yazar mısın. Aytıca oyunları gizlemiş olabilir misin?
Hayır yazmanıza gerek yok arkadaşın paylaşırken oyunları seçmiştir tüm oyunlar ile değiştirirse düzelirgizlemedim de steam desteğe yazmaya çalışıyorum şu an
nasıl yapacağım onu?Hayır yazmanıza gerek yok arkadaşın paylaşırken oyunları seçmiştir tüm oyunlar ile değiştirirse düzelir
Arkadaşının oyunlarının bir kısmı yoksa arkadaşının bunu yapması lazım arkadaşında oyunlarının bir kısmı yoksa senin yapman lazımnasıl yapacağım onu?
olmadı dün aksam steam desteğe yazmıştım hala cevap bekliyorumArkadaşının oyunlarının bir kısmı yoksa arkadaşının bunu yapması lazım arkadaşında oyunlarının bir kısmı yoksa senin yapman lazım
Alıntıyı görüntüle
Hangi oyun olmuyor ?d
olmadı dün aksam steam desteğe yazmıştım hala cevap bekliyorum
la noire, far cry 3 ve 1-2 tane daha onları hatırlamıyorumHangi oyun olmuyor ?