Flexery 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 817 Dahası Reaksiyon skoru 365 İsim Oğuz 29 Nisan 2021 #1 Japon haftası mı ne varmış sadece japon oyunları mı indirime girer acaba? Yoksa blood and wine falan girer mi indirime ?
Japon haftası mı ne varmış sadece japon oyunları mı indirime girer acaba? Yoksa blood and wine falan girer mi indirime ?
K keremerguder 80+ Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 222 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim Kerem Ergüder 29 Nisan 2021 #2 Ne zamanmış acaba
VorleN 80+ Silver Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 3,046 29 Nisan 2021 #3 Flexery yazmış: Japon haftası mı ne varmış sadece japon oyunları mı indirime girer acaba? Yoksa blood and wine falan girer mi indirime ? Devamı için tıklayın... Daha steame bakmadım ama genellikle anime oyunları indirime girmiştir bence.
Flexery yazmış: Japon haftası mı ne varmış sadece japon oyunları mı indirime girer acaba? Yoksa blood and wine falan girer mi indirime ? Devamı için tıklayın... Daha steame bakmadım ama genellikle anime oyunları indirime girmiştir bence.
Flexery 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 817 Dahası Reaksiyon skoru 365 İsim Oğuz 29 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 keremerguder yazmış: Ne zamanmış acaba Devamı için tıklayın... Akşam başlar VorleN yazmış: Daha steame bakmadım ama genellikle anime oyunları indirime girmiştir bence. Devamı için tıklayın... Daha başlamadı
keremerguder yazmış: Ne zamanmış acaba Devamı için tıklayın... Akşam başlar VorleN yazmış: Daha steame bakmadım ama genellikle anime oyunları indirime girmiştir bence. Devamı için tıklayın... Daha başlamadı