lerensavasl
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,225
- İsim
- Eren Savaş
Dostum. Şöyle söyleyeyim. Detaya, ayrıntıya, kafaya taktığın hiçbir şeye kafa yormaya gerek yok. İade talebi oluşturacaksın, neden iade ettiğini falan soracak. "beğenmedim" falan işaretleyeceksin. Para da karta değil cüzdana gelir. Bu zamana kadar bana hep öyle oldu. Çok kafanızı kurculuyorsa Steam'e bilet atabilirsiniz. Neyi tam oturtamadınız anlamadım. Zaten bu tarz konularda bilet atabileceğiniz bir taraf varken neden forumlara geliniyor anlamıyorum. LoL'de Valorant'ta problem yaşayan adam Riot'la konuşmadan önce foruma gelir. Steam'le Epic'le problem yaşayan adam onlarla konuşmadan önce foruma gelir. Firmayla sorun yaşayan adam müşteri hizmetleriyle konuşmadan önce foruma gelir. Kusura bakma biraz parladım ama azıcık düşün kanka sende ya. Babanızdan habersiz kartı kullanarak oyuna para mı yatırdınız anlamadım ki. Neyse özür dilerim. Alışverişimi Ziraat kart ile yapmıştım. VİSA. (Hayır bunları yazıyorum sadece sana söylemiyorum yani. Belki başka kişiler de bu yorumu okuyacak anladın mı? Üstüne alınma yani.)İade ederken karta yada cüzdana iade et gibi bir seçenek çıkıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi kart ile almıştınız ? Umarım cüzdana gelir ona göre iade etme talebinde bulunacağım birde babamın banka ile bir işlem yapması gerekicek mş eğer iade karta giderse ? Ama benim için kesinlikle steam cüzdanına gelmeli lazımda.
Ben steam cüzdanına gelmesini istiyorum.
Detay verirmisin ?