firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
15 TL 'ye ne alınabilir?
hadesi kesin alın çok güzel hatta şöyle yaptığım mini incelemeyede bakabilirsinizElimden geldiğince her bütçeye uygun bir şeyler çıkartmayı düşünüyorum.
Umarım seversiniz listeyi.
1- Fallout New Vegas
18,00 TL'den 5,40 TL'ye düşmüş bulunmakta. RPG sevenler kesinlikle bakmalı.
Alıntıyı görüntüle
2- Just Cause 3
45,00 TL'den 6,75 TL'ye düşmüş bulunmakta. Dolu aksiyon, uçup kaçmalı şeyler isteyen bu oyuna bakabilir.
Alıntıyı görüntüle
3- Noita
32,00 TL'den 24,00 TL'ye düşmüş bulunmakta. Platform oyunlarını seven, farklılık arayan kişiler bakabilir.
Alıntıyı görüntüle
4- Payday 2
18,50 TL'den 9,25 TL'ye düşmüş bulunmakta. Belki eklememiş olanlarınız vardır. 4 arkadaşınızla birlikte banka soyabildiğiniz, güzel zaman geçirten bir oyun.
Alıntıyı görüntüle
5- Dark Souls II
119,00 TL'den 29,75 TL'ye düşmüş bulunmakta. Zor oyun sevenler, Boss'lu savaş mekaniği sağlam oyun isteyenlerin kesinlikle alması gereken bir oyun.
Alıntıyı görüntüle
6- Divinity Original Sin II
75,00 TL'den 30,00 TL'ye düşmüş bulunmakta. Yine RPG severlerin kesinlikle bakması gereken bir oyun.
Alıntıyı görüntüle
7- Middle Earth Shadow of War
82,00 TL'den 16,40 TL'ye düşmüş bulunmakta. Oyunu pek oynamadım ama güzel olduğunu duydum. Şans verilebilir.
Alıntıyı görüntüle
8- Hades
40,00 TL'den 32,00 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Doğukan Fidan önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
9- The Witcher Trilogy
108,99 TL'den 17,40 TL'ye düşmüş bulunmakta. Almayanlarınız kaldıysa kesinlikle alın.
Alıntıyı görüntüle
10- Garry's Mod
18,00 TL'den 12,06 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Rambo Bıçağı önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
11- S.T.A.L.K.E.R Bundle
59,00 TL'den 20,06 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Rambo Bıçağı önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
12- Spec Ops The Line
49,00 TL'den 9,80 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Rambo Bıçağı önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
13- Arma 3
74,99 TL'den 18,74 TL'ye düşmüş bulunmakta. @BobLee önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
Oyun önerileri olan yorum bırakabilir.
Konuya eklerim.
İyi günler dilerim.
yine Gizemss'ten faydalı bir öneri listesi. TeşekkürlerElimden geldiğince her bütçeye uygun bir şeyler çıkartmayı düşünüyorum.
Umarım seversiniz listeyi.
1- Fallout New Vegas
18,00 TL'den 5,40 TL'ye düşmüş bulunmakta. RPG sevenler kesinlikle bakmalı.
Alıntıyı görüntüle
2- Just Cause 3
45,00 TL'den 6,75 TL'ye düşmüş bulunmakta. Dolu aksiyon, uçup kaçmalı şeyler isteyen bu oyuna bakabilir.
Alıntıyı görüntüle
3- Noita
32,00 TL'den 24,00 TL'ye düşmüş bulunmakta. Platform oyunlarını seven, farklılık arayan kişiler bakabilir.
Alıntıyı görüntüle
4- Payday 2
18,50 TL'den 9,25 TL'ye düşmüş bulunmakta. Belki eklememiş olanlarınız vardır. 4 arkadaşınızla birlikte banka soyabildiğiniz, güzel zaman geçirten bir oyun.
Alıntıyı görüntüle
5- Dark Souls II
119,00 TL'den 29,75 TL'ye düşmüş bulunmakta. Zor oyun sevenler, Boss'lu savaş mekaniği sağlam oyun isteyenlerin kesinlikle alması gereken bir oyun.
Alıntıyı görüntüle
6- Divinity Original Sin II
75,00 TL'den 30,00 TL'ye düşmüş bulunmakta. Yine RPG severlerin kesinlikle bakması gereken bir oyun.
Alıntıyı görüntüle
7- Middle Earth Shadow of War
82,00 TL'den 16,40 TL'ye düşmüş bulunmakta. Oyunu pek oynamadım ama güzel olduğunu duydum. Şans verilebilir.
Alıntıyı görüntüle
8- Hades
40,00 TL'den 32,00 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Doğukan Fidan önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
9- The Witcher Trilogy
108,99 TL'den 17,40 TL'ye düşmüş bulunmakta. Almayanlarınız kaldıysa kesinlikle alın.
Alıntıyı görüntüle
10- Garry's Mod
18,00 TL'den 12,06 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Rambo Bıçağı önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
11- S.T.A.L.K.E.R Bundle
59,00 TL'den 20,06 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Rambo Bıçağı önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
12- Spec Ops The Line
49,00 TL'den 9,80 TL'ye düşmüş bulunmakta. @Rambo Bıçağı önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
13- Arma 3
74,99 TL'den 18,74 TL'ye düşmüş bulunmakta. @BobLee önerisidir.
Alıntıyı görüntüle
Oyun önerileri olan yorum bırakabilir.
Konuya eklerim.
İyi günler dilerim.
Denemekten zarar gelmez. Beğenmezsen iade edersin.witcher 3 alsam mı bilemiyorum.
Değer mi sizce?
Ekliyorum. Teşekkürler.Ben de dün liste yapmıştım ama bir girdim indirim olmadığı için listeye eklemediklerim indirime girmiş. Bu arada listeye Max Payne 2' yi eklemelisin.
Sistemin iyiyse al sistem gereksinimlerinin çok daha üstünde sistem istiyor bu muazzam efsunger oyunu.witcher 3 alsam mı bilemiyorum.
Değer mi sizce?
Kitapları oku ve ilk iki oyunu oyna önce. Hadi ilk iki oyunu Youtube'dan da izleyebilirsin ama kitapları mutlaka oku. Yoksa çoğu göndermeyi falan anlamazsın.witcher 3 alsam mı bilemiyorum.
Değer mi sizce?