Neler Yeni

Steam başarımları ban sebebi mi?

T-800

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Call of duty black ops 3 oynarken, takımıma hile geldi ve bu oyunla ilgili ne kadar başarım varsa açıllı. Herhangi bir yazılım veya hile tarzı bir şey kullanmadım ban yer miyim? ileride bu konu için temizlik yaparlarsa ban yeme riskim var mıdır? başarımların hepsini aynı dakika içerisinde bir anda açtı çünkü

Sen acmadiysan hileyi yemezsin çok düşük ihtimal başarılar sıkıntı olabilir belki ama bana kalırsa hiç bir şey olmaz mesela cs de hile gelse sen ban yemiyorsun hem en kotu sadece black ops 2 den ban atabilirler en fazla

Sen acmadiysan hileyi yemezsin çok düşük ihtimal başarılar sıkıntı olabilir belki ama bana kalırsa hiç bir şey olmaz mesela cs de hile gelse sen ban yemiyorsun hem en kotu sadece black ops 2 den ban atabilirler en fazla
yani profilimde kocaman vac yasaklı yazısını görmek istemiyorum açıkcası

Bana kalirsa yemezsin dert edilcek bişey değil bence böyle biseyden ban atmazlar
çünkü 1 oyun satın alıyorum. Sırf oyunda hile geldi diye benim başarımlarım fulleniyor, ki böyle bişey beni üzdü açıkcası. Çünkü kendi emeğimle kazanmak istediğim şeyler free geliyor. Bir de oyun içinde levelimi fulledi ve mavi kapsül tarzındaki şeyden binlerce geldi. Oyun içinden levelimi sıfırlasam da oyunu tamamen sıfırlayamadığım için bu oyun içi içerik ne yazık ki çantamda duruyor. Oyunu kütüphanemden kalıcı silmeyi bile düşündüm açıkcası. Bu kadar para vermesem muhtemelen kütüphanemden kaldırırdım da

Vac valve anti cheat sistemi. Yani bildiğim kadarıyla sadece valve oyunlarında var. Valve oyunu olmayıp da vac kullanan oyun varsa yazarsanız ben de öğrenmiş olurum. Yani düz mantıkla blackopstan ban yersen bile profilinde VAC yazmaması gerekiyor.

Vac valve anti cheat sistemi. Yani bildiğim kadarıyla sadece valve oyunlarında var. Valve oyunu olmayıp da vac kullanan oyun varsa yazarsanız ben de öğrenmiş olurum. Yani düz mantıkla blackopstan ban yersen bile profilinde VAC yazmaması gerekiyor.
Neresinden bakarsam bakayım, üzücü bir durum.

Başarım açmak kimseye üstünlük sağlamıyor. Bu mantıkla yasaklamak için bir sebep yok bence. Banlanma durumu olmaz.

Belki 10larca steam hesabına uyguladım en uzunu 10 yıllık 7 yıllık elimdeki 5 yıllık0 ban.

Steam Destek ile iletişime geç.
"Böyle bir olay oldu, benim herhangi bir bağlantım yok. Bu durumu size bildiriyorum, beni dahil etmeyin." diyerek bilgilendir.

"Böyle bir olay oldu, benim herhangi bir bağlantım yok. Bu durumu size bildiriyorum, beni dahil etmeyin." diyerek bilgilendir.
steam tarafından yapılmayan oyunlarda, destek talebi açmak istediğin oyunun destek ekibine yönlendiriyor beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

call of duty'nin destek ekibine mi yazayım sizce?

Geri