diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
O zaman Sabah akşam aynı konuyu açalım.görmedim konuyu hem sabah acılmış konu şuanda görememiş olanlarda olabilir
O zaman Sabah akşam aynı konuyu açalım.görmedim konuyu hem sabah acılmış konu şuanda görememiş olanlarda olabilir
Soruları bitirdikten sonra gelen mesaja göre kategorilerde Steam logosu aranması gerekiyor. Herkeste aynı değil bulamayanlar sağ sol oklara bassın bulucaktır.Herkese Merhaba Biliyorsunuz Dün Steam'e Yarış Festivali Kampanyaları geldi Sonrasında Youtube Da önüme bir video çıktı Başlıktaki Konuyla ilgili sizlerinde Faydalanmasını isterim Adım Adım Anlatıyorum
1-) İlk Önce Steam Mağazasına girip en üstteki Yarış Festivaline tıklıyoruz
2-)Sonrasında Azıcık Aşşağıya inip Soru Yarışmasına Tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
3-) Sonrasında 5 Soruluk Cevapları Kolayca bulabileceğiniz bir test Geliyor Karşınıza
Cevaplar;
-Race Around The Clock
-1900
-Space Race
-Richard Burns Rally
-Burnout 3
4-) Cevapları Girdikten Sonra Bizden Rozeti Bulmamızı istiyor Rozet ise Yukarıda Tıkladığımız Soru Yarışmasının 2 Solundaki VR kısmında
Alıntıyı görüntüle
5-) VR kısmına girdikten Sonra Aşşağıya İnip Ucuş ve Uzay Bölümünde sekmelerde ilerledikce Göreceksiniz
Alıntıyı görüntüle
6-) Sonrasında İşlem Bitti Profilinize Girip Rozetin Gelip Gelmediğini Görebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Fütüristik veya gelecek temalı yarış oyunları sekmsine bak.Congrats! Your trophy is in a section of the sale where you might try out racing games from the future. bende böyle d,yor ben bulmamadım
Her bölümün " Uçuş ve uzay " kısmını kontrol et, yana kaydırarak.You did it! Your trophy can be found in a section of the sale where you don't need wheels, but you do need a headset.
Bu mesajı verdi sizce nerede olabilir her yeri aradım ama bulamadım
TeşekkürlerHer bölümün " Uçuş ve uzay " kısmını kontrol et, yana kaydırarak.
Hayırlı olsun dostum
nasıl bulamadın kanka ara birde soruları dogru yaptıgına emin olUlan benimkini bulana kadar 100 tane gta indirmiştim
evet ama 10dk aldı bulmammobilde oluyor mu?