🔥İndirim 🔥Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Tartışma Konusu🔥

V rising kusursuz, seven days to die çok güzel zaman geçirtiyor. Mortal shell 5tlye bedava. Rust saracağına inanılıyorsa alınabilir, hileler ve oyunun ilahları oynuyor sadece.
V risingi anlamak çok uzun sürer mi hocam ?

V risingi anlamak çok uzun sürer mi hocam ?
Hayır, hayatta kalma oyunlarına yatkınsan çok rahat çözersin. Oyunun diğer hayatta kalma oyunlarından farklı olarak tek farklı yönü boss kesme mantığı. Kestiğin bosslardan teknoloji,skill vs öğreniyorsun.

Hayır, hayatta kalma oyunlarına yatkınsan çok rahat çözersin. Oyunun diğer hayatta kalma oyunlarından farklı olarak tek farklı yönü boss kesme mantığı. Kestiğin bosslardan teknoloji,skill vs öğreniyorsun.
İyi o zaman bir iki rehber izleyip öğrenirim çok başlayasım vardı oyuna.

Borderlands 3'ü almayanlar baksın ₺ 46.35

Spider man remastered alınır mı sizce bu fiyata değer mi yoksa biraz daha beklesem mi sonbahar indirimlerin de daha ucuzlar mı acaba

mortal kombat 11 alınır mı? sizce hala. tek oynarım anca ama?? full paket

Spider man remastered alınır mı sizce bu fiyata değer mi yoksa biraz daha beklesem mi sonbahar indirimlerin de daha ucuzlar mı acaba
Daha ucuzlayacağını zannetmiyorum. Benim oyunda 50+ saatim var, spiderman karakterine azıcık ilgin varsa oynamaktan haz alacağın bir oyun olur. Fiyatı biraz pahalı gibi ben 336tlyken almıştım orası sana kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır. Injustice 2 ile satılan paketini almanı öneririm

ben onu injustice 2 ile beraber aldım eve arkadaşları falan çağırıp oynamayı düşünüyorum.
Tek oynanır mı dersen onlineı tek oynayabileceğini sanmıyorum.

Daha ucuzlayacağını zannetmiyorum. Benim oyunda 50+ saatim var, spiderman karakterine azıcık ilgin varsa oynamaktan haz alacağın bir oyun olur. Fiyatı biraz pahalı gibi ben 336tlyken almıştım orası sana kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır. Injustice 2 ile satılan paketini almanı öneririm
ben onu injustice 2 ile beraber aldım eve arkadaşları falan çağırıp oynamayı düşünüyorum.
Tek oynanır mı dersen onlineı tek oynayabileceğini sanmıyorum.
gamepasste varmış ama dlcler çok fark ediyormu oynayışta zevkte filan

Geri