139 lira çokmuş hocam güzel bi indirim yerse alınır. Kısa süreliğine bu tarz oyunlara sardım, deneyimlemek için uygun diye milfs of sunvılleyi aldım çok hoşuma gitti fw yi 15-20 tl ye almadım diye pişman olmuştum sonra dediğim gibi denemek için fw yi satın alıp 2 saat dolmadan geri iade ettim.Being a dik kısaltılmış hali badik hocam bu arada visual novel konusunda nerdeyse hiçbir oyun eline su dökemez denilecek kadar iyi bir oyun detaylılık konusunda vs olsun şuan steamda 2 sezonu var ancak oyunun türkçe dil desteği yok onu baştan belirtiyim 3. sezonunun 9. bölümü bitti 10. bölümü şu anda yapım aşamasında seneye tam sürüm olarak çıkar muhtemelen
ben sindire sindire oynuyorum genelde (bu sadece bu tip oyunlar için değilde genel olarak böyle) beğendiysem ve başarım bitirmek hoşuma gidiyor bi tane dc grubuna katıldım bu tarz oyunların çevirilerini yapan oranın sitesinden bedava türkçe bi şekilde indirebiliyorum (bazı oyunlar da üyelik alman gerekebiliyor ancak çoğu oyun bedava) ben pek para vermeyi düşünmüyorum artık139 lira çokmuş hocam güzel bi indirim yerse alınır. Kısa süreliğine bu tarz oyunlara sardım, deneyimlemek için uygun diye milfs of sunvılleyi aldım çok hoşuma gitti fw yi 15-20 TL ye almadım diye pişman olmuştum sonra dediğim gibi denemek için fw yi satın alıp 2 saat dolmadan geri iade ettim.
valla ben çok sabırsızım, ilk başlarda yavaş yavaş tüm diyalogları okuya okuya oynuyordum sonra tüm diyalogları atlayarak oynamaya başladım. Zaten zevk aldığım kısım diyalogları okuduğum kısımlardı sonra atlya zıplaya oynayınca zevki kalmadı. Keşke bende sizin gibi sabırlı olabilseydim.ben sindire sindire oynuyorum genelde (bu sadece bu tip oyunlar için değilde genel olarak böyle) beğendiysem ve başarım bitirmek hoşuma gidiyor bi tane dc grubuna katıldım bu tarz oyunların çevirilerini yapan oranın sitesinden bedava türkçe bi şekilde indirebiliyorum (bazı oyunlar da üyelik alman gerekebiliyor ancak çoğu oyun bedava) ben pek para vermeyi düşünmüyorum artık