S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Pardon kanka o isim cezası 2 gün avatar cezası 2 hafta.2gun diyor ?
Sorma ya neymiş efendim Steam avatarıma Işid militan resmi koyamazmışım.Bro nasıl ceza aldın
MASKOGLNASLKFGASNDKASPardon kanka o isim cezası 2 gün avatar cezası 2 hafta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorma ya neymiş efendim Steam avatarıma Işid militan resmi koyamazmışım.
MASKOGLNASLKFGASNDKAS
fena patladım, steam bunu yaptığını nerden gördü ki?
Kanka ne demek nerden gördü forumda sen profil resmini değişince kimse görmüyo mu. Steamin de kendine göre modları vardırMASKOGLNASLKFGASNDKAS
fena patladım, steam bunu yaptığını nerden gördü ki?
agam tamam da forumda kendi aramızda sürekli etkileşim içerisindeyiz ve kullanıcı sayımız belli, steamde milyonlarca kişi var ve sadece arkadaşlarınla iletişime geçiyorsun bunlar karşılaştırılabilir mi sence Bence bi arkadaşın seni şikayet etti...Kanka ne demek nerden gördü forumda sen profil resmini değişince kimse görmüyo mu. Steamin de kendine göre modları vardır
arkadaşım değildir de geçen csde biri avatarı görünce f*ck islam falan dedi kesin o nonoş şikayet etmiştiragam tamam da forumda kendi aramızda sürekli etkileşim içerisindeyiz ve kullanıcı sayımız belli, steamde milyonlarca kişi var ve sadece arkadaşlarınla iletişime geçiyorsun bunlar karşılaştırılabilir mi sence Bence bi arkadaşın seni şikayet etti...
Nonoş argo değildir ya böyle taze erkek sütlaç erkek gibi bişey. Yani ankarada öyleanladım kanka ama argoyu sil boşuna uyarı yeme
Abi yok ondan önceki fNonoş argo değildir ya böyle taze erkek sütlaç erkek gibi bişey. Yani ankarada öyle
haa pardonAbi yok ondan önceki f