HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 533
Merhaba arkadaşlar cs go skinlerimi satmak istiyorum ama ne kadar eder bilemiyorum sizce ne kadar eder steam; https://steamcommunity.com/profiles/76561198318659457/
ama steam komisyonu varya o dahil mi yani skin 40 lira ise o fiyattan mı vereyim.Zaten skin fiyatları'nın değerleri belli ?
Direk satmak istiyorum.Zaten skin fiyatları'nın değerleri belli ?
Satarken Alacağınız ve Alıcıının Ödeyeceği yazar, Alıcının ödeyeceği kısmına skin'in pazardaki fiyatını yaz zaten otomatikmen Alacağın değer çıkar. Direkt o fiyattan sat.ama steam komisyonu varya o dahil mi yani skin 40 lira ise o fiyattan mı vereyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Direk satmak istiyorum.
Siz hesaplayabilirmisiniz tahmnini.Satarken Alacağınız ve Alıcıının Ödeyeceği yazar, Alıcının ödeyeceği kısmına skin'in pazardaki fiyatını yaz zaten otomatikmen Alacağın değer çıkar. Direkt o fiyattan sat.
Toplam envanter değeri 1248.53 TL fakat komisyonsuz hali.Siz hesaplayabilirmisiniz tahmnini.
Bayağı iyiymiş kime satabilirim acaba birde komisyonu ekleyeyim mi satarken yoksa bu fiyata mı vereyim.Toplam envanter değeri 1248.53 TL fakat komisyonsuz hali.
Steam zaten komisyon kesiyor otomatik. Yani hepsini sattığında 1248'den daha az para gelir.Bayağı iyiymiş kime satabilirim acaba birde komisyonu ekleyeyim mi satarken yoksa bu fiyata mı vereyim.
Pazarda sat direkt.kime satabilirim
Yok steamde satmayacağım başka şahıs üzerine satacağım.Steam zaten komisyon kesiyor otomatik. Yani hepsini sattığında 1248'den daha az para gelir.
Nakite çevirmek istiyorum.Steam zaten komisyon kesiyor otomatik. Yani hepsini sattığında 1248'den daha az para gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pazarda sat direkt.
Komisyonsuz satmak için Gamerpay sitesini kullanabilirsin. Kimlik onayı yaptıktan sonra komisyonsuz şekilde parayı banka hesabına aktarabilirsin.Nakite çevirmek istiyorum.
Şuan siteye girip tüm sakinleri otomatik satabiliyormuyum.Komisyonsuz satmak için Gamerpay sitesini kullanabilirsin. Kimlik onayı yaptıktan sonra komisyonsuz şekilde parayı banka hesabına aktarabilirsin.
Otomatik satamazsın, başkalarının satın almasını beklemen lazım. Ayrıca kimlik ve banka onayı da 1 haftaya kadar oynaylanıyor. Bynogame'de satarsan daha az uğraşırsın fakat komisyonlarla yine kar düşer. Bu arada envanterindeki belli başlı skinler haricinde çok zor satılacak şeyler fakat steam üzerinden satarsan her türlü şeyi satarsın. En iyisi steam üzerinden tüm skinleri sattıktan sonra tek bir büyük skin alıp direkt onu satmakla uğraşmak en mantıklısı.Şuan siteye girip tüm sakinleri otomatik satabiliyormuyum.