Steam cüzdan kodu alma

Göndermiyor mu 🤓
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga niye ozaman ev adresi soruyor ben onun yüzünden karttan alışveriş yapmiyom hiç

Alcam knk

Maile mi gonderiyorlar kodu?
Satın aldığın an ekrana geliyor maile de gelir ama

Perdigital üzerinden steam cüzdan kodu alabilirsin veya kart ile kendi sistemi üzerinden alabilirsin. Eve fatura gelme durumu vs. yok.

Şuana kadar hep migroslardan alıyordum fakat son dönemde sistem vermiyor diyorlar. Başka nereden alınır. NFS Heat acayip iyi inidirimde kacirmak istemiyorum.

Birde Steam dan oyunu kartla alınca adrese fatura gönderiyor faturasız nasıl işlem yapabilirim?
Eve fatura gelmiyo sadece mailine fatura geliyo adres istemesini formalite gibi düşün direkt steamden al oyunu başka siteden alsan kodun gelmesini bekliyiceksin bı de

Anladım arkadaşlar herkese teşekkürler şuana kadar hep cüzdan kodu almayla uğraşıyordum fatura gelmesin diye demek yanlış biliyomusum 👍

Şuana kadar hep migroslardan alıyordum fakat son dönemde sistem vermiyor diyorlar. Başka nereden alınır. NFS Heat acayip iyi inidirimde kacirmak istemiyorum.

Birde Steam dan oyunu kartla alınca adrese fatura gönderiyor faturasız nasıl işlem yapabilirim?
Oyunfordan alabilirsin üstüne komisyon koymadan satıyor

Geri