Metaxa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 569
Direkt olarak siteden siparişlerim kısmından alabilirsiniz. 1 saniye bile beklemiyorsunuz.Kodu nasil iletiyorlar mail ile mi?
Direkt olarak siteden siparişlerim kısmından alabilirsiniz. 1 saniye bile beklemiyorsunuz.Kodu nasil iletiyorlar mail ile mi?
Satın aldığın an ekrana geliyor maile de gelir amaGöndermiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga niye ozaman ev adresi soruyor ben onun yüzünden karttan alışveriş yapmiyom hiç
Alcam knk
Maile mi gonderiyorlar kodu?
Eve fatura gelmiyo sadece mailine fatura geliyo adres istemesini formalite gibi düşün direkt steamden al oyunu başka siteden alsan kodun gelmesini bekliyiceksin bı deŞuana kadar hep migroslardan alıyordum fakat son dönemde sistem vermiyor diyorlar. Başka nereden alınır. NFS Heat acayip iyi inidirimde kacirmak istemiyorum.
Birde Steam dan oyunu kartla alınca adrese fatura gönderiyor faturasız nasıl işlem yapabilirim?
Oyunfordan alabilirsin üstüne komisyon koymadan satıyorŞuana kadar hep migroslardan alıyordum fakat son dönemde sistem vermiyor diyorlar. Başka nereden alınır. NFS Heat acayip iyi inidirimde kacirmak istemiyorum.
Birde Steam dan oyunu kartla alınca adrese fatura gönderiyor faturasız nasıl işlem yapabilirim?