Steam cüzdan kodu iade

Arcturus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
3,334
Ben steam'e 60 tl yatırdım üstünde 14 gün geçmedi parayı iade edersek bir şey olrmu sizce iade edebilirisin yazıyor sorun çıkarmı sizce hesap kapanırmı yanlişlikla satın aldım diyerel?

Ben steam'e 60 TL yatırdım üstünde 14 gün geçmedi parayı iade edersek bir şey olrmu sizce iade edebilirisin yazıyor sorun çıkarmı sizce hesap kapanırmı yanlişlikla satın aldım diyerel?
Hesabın kapatılması için bir sebep yok. Ama iade alınır mı onu bilmiyorum. Büyük ihtimal alınır steam iade taleplerini genellikle kabul ediyor.

Hesabın kapatılması için bir sebep yok. Ama iade alınır mı onu bilmiyorum. Büyük ihtimal alınır steam iade taleplerini genellikle kabul ediyor.
başka bir forumda gördüm

Ben steam'e 60 TL yatırdım üstünde 14 gün geçmedi parayı iade edersek bir şey olrmu sizce iade edebilirisin yazıyor sorun çıkarmı sizce hesap kapanırmı yanlişlikla satın aldım diyerel?
1-14 gün geçmemişse
2-(oyun uygulamalar için) 2 saat süresi dolmamış ise
3-satın alım olduğu gibi yani değişmemişse
iade sağlanır kanka
bu 3'ü kritik
ayrıca boacompra üstünden yapılan alışveriş kredi kartına ve kod ile yükleme iade edilemez

be
1-14 gün geçmemişse
2-(oyun uygulamalar için) 2 saat süresi dolmamış ise
3-satın alım olduğu gibi yani değişmemişse
iade sağlanır kanka
bu 3'ü kritik
ayrıca boacompra üstünden yapılan alışveriş kredi kartına ve kod ile yükleme iade edilemez
ben ck3 alıp iade etmiştim oldu sıkıntı çıkmaz deme kart mastercard

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri