Hesabın kapatılması için bir sebep yok. Ama iade alınır mı onu bilmiyorum. Büyük ihtimal alınır steam iade taleplerini genellikle kabul ediyor.Ben steam'e 60 TL yatırdım üstünde 14 gün geçmedi parayı iade edersek bir şey olrmu sizce iade edebilirisin yazıyor sorun çıkarmı sizce hesap kapanırmı yanlişlikla satın aldım diyerel?
Ben steam'e 60 TL yatırdım üstünde 14 gün geçmedi parayı iade edersek bir şey olrmu sizce iade edebilirisin yazıyor sorun çıkarmı sizce hesap kapanırmı yanlişlikla satın aldım diyerel?
Nasıl yani?başka bir forumda gördüm
Başka bir şeyi anlamadım ama iade isteyince hesabınız kapanmaz.birisi eğer steam aldığın parayı iade edersen hesap kapanabilir demişti 5 yıl önce yazılmış büyük ihtimal başka bir şey anlatmak istedi
1-14 gün geçmemişseBen steam'e 60 TL yatırdım üstünde 14 gün geçmedi parayı iade edersek bir şey olrmu sizce iade edebilirisin yazıyor sorun çıkarmı sizce hesap kapanırmı yanlişlikla satın aldım diyerel?
ben ck3 alıp iade etmiştim oldu sıkıntı çıkmaz deme kart mastercard1-14 gün geçmemişse
2-(oyun uygulamalar için) 2 saat süresi dolmamış ise
3-satın alım olduğu gibi yani değişmemişse
iade sağlanır kanka
bu 3'ü kritik
ayrıca boacompra üstünden yapılan alışveriş kredi kartına ve kod ile yükleme iade edilemez
Sıkıntı çıkmaz.be
ben ck3 alıp iade etmiştim oldu sıkıntı çıkmaz deme kart mastercard
kanka kod ve boacopmra üstünden yüklenen para karta iadesi olmazbe
ben ck3 alıp iade etmiştim oldu sıkıntı çıkmaz deme kart mastercard