R rexeuss 80+ Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Reaksiyon skoru 6 13 Eylül 2025 #1 merhaba baslıkta gordugunuz gibi steam cüzdan paramı hangi oyun olursa olsun içinde harcamak istiyorum ve bu urunlerın satılabılır olması lazım
merhaba baslıkta gordugunuz gibi steam cüzdan paramı hangi oyun olursa olsun içinde harcamak istiyorum ve bu urunlerın satılabılır olması lazım
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9,556 Reaksiyon skoru 5,327 13 Eylül 2025 #2 rexeuss yazmış: merhaba baslıkta gordugunuz gibi steam cüzdan paramı hangi oyun olursa olsun içinde harcamak istiyorum ve bu urunlerın satılabılır olması lazım Devamı için tıklayın... Cs 2de yapabilirsin
rexeuss yazmış: merhaba baslıkta gordugunuz gibi steam cüzdan paramı hangi oyun olursa olsun içinde harcamak istiyorum ve bu urunlerın satılabılır olması lazım Devamı için tıklayın... Cs 2de yapabilirsin
R rexeuss 80+ Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Reaksiyon skoru 6 13 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 freygasm yazmış: Cs 2de yapabilirsin Devamı için tıklayın... pazara erişimim yok sadece oyun içi csde de sınırlı şeyler var
freygasm yazmış: Cs 2de yapabilirsin Devamı için tıklayın... pazara erişimim yok sadece oyun içi csde de sınırlı şeyler var