Steam Cüzdan

exxus26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Steamde ortalama 2k param var bunu nakite çevirmek istiyorum en karlı nasıl çevirebilirim bilgisi olan var mı?
Birde steam de csgo itemleri satan varsa yazarsa sevinirim toplu alım yapmak istiyorum.

Steamden oyun satarak nakite çevirebilirsin. Mesela steamde 50tl olan oyunu 40-45tl'ye başkasına satabilirsin. Adama nakiti alacaksın istediği oyunu steamden adama hediye ediceksin. Benim aklıma gelen bu.

Steamden oyun satarak nakite çevirebilirsin. Mesela steamde 50tl olan oyunu 40-45tl'ye başkasına satabilirsin. Adama nakiti alacaksın istediği oyunu steamden adama hediye ediceksin. Benim aklıma gelen bu.
40-45 TL yetmez, 50 TL lik bi oyunu 25-30 TL ye satması lazım, ki 2000 TL ye nakite çevirebilsin. Bunu ben olsam ticaret yapardım. Şuan nasıl bilmiyorum ama önceden indirim döneminde yüzde 75 ve üstü indirim olan oyunların keylerini alıp yüzde 50 daha ucuza satardım.

Aynen benim de aklıma geldi de kim alacak işte nerden bulacağım alacak kişiyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,097
Üyeler
190,861
Son üye
tekirdağ rakı 69
Geri