Neler Yeni

STEAM CÜZDANA AKTARILAN PARA İADE Alınır mı?

qwoxs25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kaan Değirmenci
merhabalar dün steam cüzdanıma 20 dolar yatırdım ve bu 20 doların 7 si ile efootball 2025 de my club coins satın aldım. ben aldıgım myclub coinsleri iade edip steam cüzdanıma aktarıp steam çüzdanındaki 20 doları tekrar karta iade etme şansım olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sahuraka
merhabalar dün steam cüzdanıma 20 dolar yatırdım ve bu 20 doların 7 si ile efootball 2025 de my club coins satın aldım. ben aldıgım myclub coinsleri iade edip steam cüzdanıma aktarıp steam çüzdanındaki 20 doları tekrar karta iade etme şansım olurmu?
olmaz büyük ihtimalle başkasına oyun alırsın oda sana parasını atar ancak öyle anlaşırsınız

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
yunusemre
oyle olmuıyor 20 dolarlık bır oyun aldın dıyelım o oyunun parasını karta ıade secenegını secıp ıade edebılırsın

qwoxs25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kaan Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oyle olmuıyor 20 dolarlık bır oyun aldın dıyelım o oyunun parasını karta ıade secenegını secıp ıade edebılırsın
deneme amaçlı 0.5 dolarlık bir oyun aldım iade etmeye bastıgımda steam cüzdana iade edilebiliyor

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
yunusemre
deneme amaçlı 0.5 dolarlık bir oyun aldım iade etmeye bastıgımda steam cüzdana iade edilebiliyor
sunu demek ıstedım 7 dolarlık bır harcama yapıp cuzdandakı 13 dolarla beraber karta ıade edemessın

Top Bottom