NespaY
80+ Silver
Neresi mantıklı Forza Horizon 4 30 TL 1 aylık gamepass 30 TL?Hastası için güzel oyun. Gamepass den oynamak daha mantıklı bence.
Neresi mantıklı Forza Horizon 4 30 TL 1 aylık gamepass 30 TL?Hastası için güzel oyun. Gamepass den oynamak daha mantıklı bence.
Forza, herkesin saatlerce kafa gömeceği bir oyun değil. Ben 10. saatte falan sıkılmıştım. O yüzden hastası için güzel oyun dedim. Ben hastası değilim. Bir daha bakar mıyım emin bile değilim. Hem FH4 - FH5 iki oyun da var gamepasste. Arkadaş oyunun detayını bile bilmiyor. 2 oyunu da dener hoşuna giderse gamepass kullanır. Burada gamepassin avantajlarını anlatacak halim yok, sağır sultanın bile haberi var artık.Neresi mantıklı Forza Horizon 4 30 TL 1 aylık gamepass 30 TL?
Dayı be onu bunu boşver de ps4 kolu takılır mı bunaForza, herkesin saatlerce kafa gömeceği bir oyun değil. Ben 10. saatte falan sıkılmıştım. O yüzden hastası için güzel oyun dedim. Ben hastası değilim. Bir daha bakar mıyım emin bile değilim. Hem FH4 - FH5 iki oyun da var gamepasste. Arkadaş oyunun detayını bile bilmiyor. 2 oyunu da dener hoşuna giderse gamepass kullanır. Burada gamepassin avantajlarını anlatacak halim yok, sağır sultanın bile haberi var artık.
PS4 kolu pc'de çalışmıyor diye biliyorum.Dayı be onu bunu boşver de ps4 kolu takılır mı buna