Neler Yeni

Steam de iade sınırı var mı ?

Elbette sınır var ,15 gün veya 2 saat olması lazım. Bir kaç saat geçmesi veya birkaç dakka geçmesi göz ardı edilebilirken bazen de kabul edilmediği oluyor çok nadir olsa da. 13 gün sonra iade ettiğim oldu. iade etme nedeniniz teknik sorunsa ve kabul edilmesdiyse steam destek ile görüşmek sorunu çözebilir.

Ban atıyor yok diyenlere bakma yaşayan varm

Elbette sınır var ,15 gün veya 2 saat olması lazım. Bir kaç saat geçmesi veya birkaç dakka geçmesi göz ardı edilebilirken bazen de kabul edilmediği oluyor çok nadir olsa da. 13 gün sonra iade ettiğim oldu. iade etme nedeniniz teknik sorunsa ve kabul edilmesdiyse steam destek ile görüşmek sorunu çözebilir.
14 gün ve 2 saat şartlarını biliyorum hocam atıyorum 1 hafta da 10-15 oyun alıp iade edersem öyle bir sınır var mı konuyu ondan açmıştım ama arkadaşlar yardımcı oldular geçici ban yiyen olmuş

14 gün ve 2 saat şartlarını biliyorum hocam atıyorum 1 hafta da 10-15 oyun alıp iade edersem öyle bir sınır var mı konuyu ondan açmıştım ama arkadaşlar yardımcı oldular geçici ban yiyen olmuş
var hocam mam 4-5 sınır var diye biliyoruım

hadesi ben çok sevememiştim açıkçası türünün bağımlısı dğilsen bosver hol4 ise strateji seviyosan al sevmiyosan ona da hic bulasma bence
Post automatically merged:

yanlış bilgi vermeyelim
İkiside 20 şer TL ve bi daha böyle fiyatta olmucaklar büyük ihtimalle. Özellikle strateji yapamıyorum-oynayamıyorum ama şans vermek istiyorum ikisinide.

Kesin sayısını bilmiyorum fakat art arda iade edince iade hakkınız yasaklanıyor sonra ticket atarak açmaya falan çalışıyorsunuz kabul ederlerse açılıyor. Biraz uzun iş yani.

var hocam mam 4-5 sınır var diye biliyoruım
Ayın 24 den bu yana 9 tane iade etmişim şimdi 2 oyun almayı düşünüyorum yukarda yazdıklarımı. HOI4 ü beceremezsem iade edebilir miyim diye ondan açtım aslında konuyu.

Ayın 24 den bu yana 9 tane iade etmişim şimdi 2 oyun almayı düşünüyorum yukarda yazdıklarımı. HOI4 ü beceremezsem iade edebilir miyim diye ondan açtım aslında konuyu.
Hocam 3 gunde 9 iade nedir hesabini onemsiyorsan daha fazla riske atma

Hocam 3 gunde 9 iade nedir hesabini onemsiyorsan daha fazla riske atma
15 tl vardı kartta ama steam cüzdan satılmadığı için 2-3 oyun alıp iade ettim sonra kart bi 15 tl daha verdi yine aynısı farklı oyunlarla yaptım

İlerde oyunların daha da pahalanacığını hesaba katarsak steam hesabına yatırım yapmak çok mantıklı bir şey olmaya başladı. İlerde iyiki almışım dicez büyük ihtimalle. Bütçe olarak sıkıntınız yoksa bırakın dursun. Beğenmediyseniz iade edin sadece

Steam'de ki oyunları iade etmenin belli bir sınırı yok fakat çok fazla iade gerçekleştirilirse iade yasağı gelebilir fakat merak etmeyin, yasak gelmeden önce mail adresinize uyarı mail'i gelecektir. O mail gelirse dikkat etmeniz gerekiyor aksi takdirde Steam acımıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,575
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri