Neler Yeni

Steam destek rezilliği

Suwariba

80+ Silver
Birisi Steam hesabıma birisi giriş yapıp steam yaz indirimlerinden aldığım rdr 2 COD black ops ROW ve black ops 2 yi iade etmiş ve csgo kasaları almış. Ben bu sırada pc için soğutucu arıyordum ve pc çalışamaz haldeydi o yüzden Şimdi farkına varıyorum. Csgo kasalarını herhalde kendi hesabına onu bilmiyorum çünkü benim envanterimde bir şey yok. Şimdi ben hiç kimseyle steam veya mail şifremi paylaşmamıştım ve Steam Guardı aktif etmiştim. Ama başıma bunlar geliyor ve kayıtlı kredi kartında limit olsa onu da çekecekmiş. Steam desteğe yazdım bana saçma sapan cevap verdiler geri satın alın diye. Ulan sana güvenip para vermişim senin 5 para etmez koruman hiçbirşeye yaramamış, gelmiş bana oyunları yeniden al diyo ya. Konuşmayı aşağı bırakayım sinirden biraz saçma cevap vermiş olabilirim desteğe ama yani şaka gibi ya.

Ekler

• 1659076586763.png
    1659076586763.png
    120.3 KB · Hit: 87
  • 1659076613062.png
    1659076613062.png
    104.4 KB · Hit: 80
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Birisi Steam hesabıma birisi giriş yapıp steam yaz indirimlerinden aldığım rdr 2 COD black ops ROW ve black ops 2 yi iade etmiş ve csgo kasaları almış. Ben bu sırada pc için soğutucu arıyordum ve pc çalışamaz haldeydi o yüzden Şimdi farkına varıyorum. Csgo kasalarını herhalde kendi hesabına onu bilmiyorum çünkü benim envanterimde bir şey yok. Şimdi ben hiç kimseyle steam veya mail şifremi paylaşmamıştım ve Steam Guardı aktif etmiştim. Ama başıma bunlar geliyor ve kayıtlı kredi kartında limit olsa onu da çekecekmiş. Steam desteğe yazdım bana saçma sapan cevap verdiler geri satın alın diye. Ulan sana güvenip para vermişim senin 5 para etmez koruman hiçbirşeye yaramamış, gelmiş bana oyunları yeniden al diyo ya. Konuşmayı aşağı bırakayım sinirden biraz saçma cevap vermiş olabilirim desteğe ama yani şaka gibi ya.
takas geçmişinden bulabilirsin hangi hesaba atıldığını
nerde diye sorarsan da envantere tıkla takas tekliflerine tıkla ondan sonra orda takas geçmişimi görüntüleyi görürsün ordan bulabilirsin kimin hesabı olduğunu

PixDraw

80+ Bronze
Steam bu piyasadaki en sağlam desteğe sahip firmalardan biri ek olarak guard aktif hesapta kimse bilginiz dışında hesaba giremiyor. Senden kaynaklı bir zafiyet olabilir giriş yaptığın yerlerden birinde açık kalması vs. Hesabına iade yapılmışsa ve harcanmışsa onu hesap ayrıntılarından görüntüleye bilirsin

Suwariba

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takas geçmişinden bulabilirsin hangi hesaba atıldığını
nerde diye sorarsan da envantere tıkla takas tekliflerine tıkla ondan sonra orda takas geçmişimi görüntüleyi görürsün ordan bulabilirsin kimin hesabı olduğunu
Dota 2 den falan şeyler var hayatımda oynamadığım oyun :D çok aşırı fazla çerçöp var galiba birde aynı şeyi birkaç kez alıp listelip kaldırmış falan.
Şöyle Şöyle şeyler var
1659077029702.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Steam bu piyasadaki en sağlam desteğe sahip firmalardan biri ek olarak guard aktif hesapta kimse bilginiz dışında hesaba giremiyor. Senden kaynaklı bir zafiyet olabilir giriş yaptığın yerlerden birinde açık kalması vs. Hesabına iade yapılmışsa ve harcanmışsa onu hesap ayrıntılarından görüntüleye bilirsin
hocam böyle bir şey yok kusura bakmayın her sitenin bir açığı bulunuyor sürekli bu siteden böyle bir hata çıkmaz diyip kişiyi suçlu bulmanın bir manası yok

Suwariba

80+ Silver
Görüntüledim zaten 3 oyunu iade edip kalanları etmemiş.

Suwariba

80+ Silver
aga steamda saçma sapan bir şekilde bir anda hesaplar çalınabiliyor genelde böyle durumlarda steam sessiz kalmayı tercih ediyor
Niye hesabı çalınanlar sessiz kalıyo ozaman .... Çıkardıkları b.k bi işe yarasa bari. Keşke korsan oynasaymışım rdr2 yi iyi niyetime ..... neyse

Eclipse

80+ Bronze
Birisi Steam hesabıma birisi giriş yapıp steam yaz indirimlerinden aldığım rdr 2 COD black ops ROW ve black ops 2 yi iade etmiş ve csgo kasaları almış.
Hesabının güvenliğinden sen sorumlusun. Steam sana hali hazırda işleyen sistemde istediğin şeyin olamayacağını söylemiş. Dedikleri gibi iadesi yapılan bir oyun tekrar satın alınmaktan başka bir yolla geri alınamaz. Korumasının beş para etmediğini düşünmüyorum. Tabii Gabe'in şifresi değiştiyse belki "hmm" diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Epic games e mi kaldım ben şimdi, hiçte sevmem. Neyse paramın çalınmasından iyidir. İyiki kartta para yokmuş yoksa 245tl den çok daha fazla giderdi
kartlarınızı hiçbir siteye kaydetmemek en iyisi veya şu para yatırınca çalışan kartlardan kullanmak lazım

Suwariba

80+ Silver
Hesabının güvenliğinden sen sorumlusun. Steam sana hali hazırda işleyen sistemde istediğin şeyin olamayacağını söylemiş. Dedikleri gibi iadesi yapılan bir oyun tekrar satın alınmaktan başka bir yolla geri alınamaz. Korumasının beş para etmediğini düşünmüyorum. Tabii Gabe'in şifresi değiştiyse belki "hmm" diyebilirim.
Ben sorumluysam niye Steam Guard diye bir şey var? Şifremi paylaşmayıp ek korumayı da uyguluyorsam ben daha ne yapabilirim?

Top Bottom