B Bura.K 80+ Silver Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 4,706 29 Haziran 2023 #27 J.Sparrow yazmış: Ben güvenemiyorum öyle ya neyse veririm parasını. Devamı için tıklayın... Referansları olan birisinden aldığınız taktirde sorun çekeceğinizi zannetmiyorum.
J.Sparrow yazmış: Ben güvenemiyorum öyle ya neyse veririm parasını. Devamı için tıklayın... Referansları olan birisinden aldığınız taktirde sorun çekeceğinizi zannetmiyorum.
Kara* 80+ Silver Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 2,752 29 Haziran 2023 #28 Aldım alacağım oyunları artık keyfim yerinde . İlk indirim dakikalarında gta 170 civarlarına düştü, akabinde hemen geri 279 falan yaptılar orada bi indirim kaçırdım, ama aldım yine pahalanınca derdi olmaz en azından.
Aldım alacağım oyunları artık keyfim yerinde . İlk indirim dakikalarında gta 170 civarlarına düştü, akabinde hemen geri 279 falan yaptılar orada bi indirim kaçırdım, ama aldım yine pahalanınca derdi olmaz en azından.
Sir Cem T-oker 80+ Gold Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 6,045 29 Haziran 2023 #29 Sırf bu yüzden bir sürü oyun depoladım ama hiçbirini oynamadım .d
C Carl-S 80+ Gold Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 9,831 29 Haziran 2023 #30 Sir Cem T-oker yazmış: Sırf bu yüzden bir sürü oyun depoladım ama hiçbirini oynamadım .d Devamı için tıklayın... İleride canın sıkılırsa oynarsın
Sir Cem T-oker yazmış: Sırf bu yüzden bir sürü oyun depoladım ama hiçbirini oynamadım .d Devamı için tıklayın... İleride canın sıkılırsa oynarsın
Sir Cem T-oker 80+ Gold Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 6,045 29 Haziran 2023 #31 Carl-S yazmış: İleride canın sıkılırsa oynarsın Devamı için tıklayın... Canım sıkılsa bile oyun oynarken daha çok sıkılıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Haziran 2023 Sir Cem T-oker yazmış: Canım sıkılsa bile oyun oynarken daha çok sıkılıyor. Devamı için tıklayın... Dolu oyun var sadece fall guys oynuyorum mesela
Carl-S yazmış: İleride canın sıkılırsa oynarsın Devamı için tıklayın... Canım sıkılsa bile oyun oynarken daha çok sıkılıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Haziran 2023 Sir Cem T-oker yazmış: Canım sıkılsa bile oyun oynarken daha çok sıkılıyor. Devamı için tıklayın... Dolu oyun var sadece fall guys oynuyorum mesela