- Reaksiyon skoru
- 1,668
Bunu dönüştürmeye zahmet etmezler bence üstüne fakir bu diye hediye bakiye eklerler (!)O değilde bunu nası dönüştürcekler USD ye ?
Alıntıyı görüntüle
Bunu dönüştürmeye zahmet etmezler bence üstüne fakir bu diye hediye bakiye eklerler (!)O değilde bunu nası dönüştürcekler USD ye ?
Alıntıyı görüntüle
Benimki komplo teorisi değil ki? illaki geçilecekti ama bazı istekler bu tarihi indirimden önceye çekmiş olabilir. Gayette normal bir durum.Bana da böyle bir komplo teorisinden ibaretmiş gibi geliyor her şey.
Kur un açılışı ilr mesai saatinde olur bence 7-9 arasıBugün kesin geçilecek, saat 3 mü olur yoksa günlük indirimlerin biteceği saat olan 21 mi olur göreceğiz. Zaten 21'inde sonbahar indirimleri başlayacak.
Satıcılar kazanmıyor ki 10 tane yerine 1 tane zamlı satsa daha iyi.Benimki komplo teorisi değil ki? illaki geçilecekti ama bazı istekler bu tarihi indirimden önceye çekmiş olabilir. Gayette normal bir durum.
sabah saat 8 bilemedin 9gibi dolara geçerKomlpocular doluşmuş buraya![]()
İşte bu yüzden indirimden önce yapılmış olabilir bu kur değişimi. Komplo teorisi diyor arkadaşlar bu durumaKur un açılışı ilr mesai saatinde olur bence 7-9 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcılar kazanmıyor ki 10 tane yerine 1 tane zamlı satsa daha iyi.
Kaptım teşekkürlere-tailde Lake var 16 TL, Steam'de 76 TL fiyatı bedavaya kaçırma.
salonuda balkona katak mı850 TL borç atın The Last Of Us P1 alıyım xD
Olabilir mi diyorum ben, öyle düşünüyorum. Keşke öyle olsa da, TL devam etsek yine.İşte bu yüzden indirimden önce yapılmış olabilir bu kur değişimi. Komplo teorisi diyor arkadaşlar bu duruma![]()
Var ya 13 lira eksik mafia definitive edition alıcam. Simdi Ankara -1 derece falan şu soğukta 1 km öte de ki ATM ye de gidemem. Artık akşama kadar değişmezse yarın okul çıkışı karta parayı atıp alıcam.sabah saat 8 bilemedin 9gibi dolara geçer
%100doğru