Neler Yeni

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Bura.K

80+ Silver
Arkadaşlar USD'ye geçicez deyip geçmemezlik yaparlarsa tam tersi daha çok tepki yerler. Zaten Türk oyun piyasası çok canlı ama para kazandırmıyordu. Niye canlı bir piyasayı canlandırmak adı altında böyle bir işe girişsinler ki? Akıl var mantık var.

Gece 3 gibi USD'ye geçilir. Zaten Sonbahar indirimleri falan var.

25 TL ne alınır hocam
Prey aldım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Arkadaşlar USD'ye geçicez deyip geçmemezlik yaparlarsa tam tersi daha çok tepki yerler. Zaten Türk oyun piyasası çok canlı ama para kazandırmıyordu. Niye canlı bir piyasayı canlandırmak adı altında böyle bir işe girişsinler ki? Akıl var mantık var.

Prey aldım ben.
alsammı düşünüyorum oyun iyi mi? bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Dijital Oyun Servisleri

Prey aldım ben.
Minareyi çalan kılıfını uydururmuş. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Bende bilmiyorum. Ama 25 TL, çerez parası bile değil. Bu oyun 2017'de bile 200 TL'ydi. Asgari ücretin 7/1. Şimdi 25 TL'ye inmiş.
steam da kasa vardı 175 tl değerinde onu da satışa koydum satarsa güzel bişi alıcam öneri varsa tabi

Bura.K

80+ Silver
steam da kasa vardı 175 TL değerinde onu da satışa koydum satarsa güzel bişi alıcam öneri varsa tabi
Umarım bekleyen bakiyeye atmaz :D Half-Life paketi alabilirsin. Tüm Half-Life oyunları (Cs 1.6 ve Alyx dahil değil) 75 TL. Ya da Half-Life Alyx alabilirsin, 173 TL.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Abd saatine göre sabah 08:00 da dolara geçecek.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
Hesaptaki 2 liram 0,070 USD olucak..

adonisss

80+
Umarım bekleyen bakiyeye atmaz :D Half-Life paketi alabilirsin. Tüm Half-Life oyunları (Cs 1.6 ve Alyx dahil değil) 75 TL. Ya da Half-Life Alyx alabilirsin, 173 TL.
satılan her kasada bekleyen bakiye var satılan her üründe var 3 lirada olsa 3000 lirada olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abd saatine göre sabah 08:00 da dolara geçecek.
sabah 8.00dan önce karta para yatarsa bunuda alıp bitireceğim oyun işlerini https://store.steampowered.com/app/1966720/Lethal_Company/

Top Bottom