Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Arkadaşlar USD'ye geçicez deyip geçmemezlik yaparlarsa tam tersi daha çok tepki yerler. Zaten Türk oyun piyasası çok canlı ama para kazandırmıyordu. Niye canlı bir piyasayı canlandırmak adı altında böyle bir işe girişsinler ki? Akıl var mantık var.

Gece 3 gibi USD'ye geçilir. Zaten Sonbahar indirimleri falan var.

25 TL ne alınır hocam
Prey aldım ben.

Arkadaşlar USD'ye geçicez deyip geçmemezlik yaparlarsa tam tersi daha çok tepki yerler. Zaten Türk oyun piyasası çok canlı ama para kazandırmıyordu. Niye canlı bir piyasayı canlandırmak adı altında böyle bir işe girişsinler ki? Akıl var mantık var.

Prey aldım ben.
alsammı düşünüyorum oyun iyi mi? bilmiyorum

Prey aldım ben.
Minareyi çalan kılıfını uydururmuş. :D

Bende bilmiyorum. Ama 25 TL, çerez parası bile değil. Bu oyun 2017'de bile 200 TL'ydi. Asgari ücretin 7/1. Şimdi 25 TL'ye inmiş.
steam da kasa vardı 175 tl değerinde onu da satışa koydum satarsa güzel bişi alıcam öneri varsa tabi

steam da kasa vardı 175 TL değerinde onu da satışa koydum satarsa güzel bişi alıcam öneri varsa tabi
Umarım bekleyen bakiyeye atmaz :D Half-Life paketi alabilirsin. Tüm Half-Life oyunları (Cs 1.6 ve Alyx dahil değil) 75 TL. Ya da Half-Life Alyx alabilirsin, 173 TL.

Abd saatine göre sabah 08:00 da dolara geçecek.

Hesaptaki 2 liram 0,070 USD olucak..

Umarım bekleyen bakiyeye atmaz :D Half-Life paketi alabilirsin. Tüm Half-Life oyunları (Cs 1.6 ve Alyx dahil değil) 75 TL. Ya da Half-Life Alyx alabilirsin, 173 TL.
satılan her kasada bekleyen bakiye var satılan her üründe var 3 lirada olsa 3000 lirada olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abd saatine göre sabah 08:00 da dolara geçecek.
sabah 8.00dan önce karta para yatarsa bunuda alıp bitireceğim oyun işlerini https://store.steampowered.com/app/1966720/Lethal_Company/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,224
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri