valla ilk başta ben tepki gösteririm boşuna oyun aldırttılar afajdjsjdjskgpek sanmıyorum ama gelen tepkiler üzerine bir de kararı geri çektik diyorlarmış tam da indirim dönemi öncesi (imkansız ama ya tutarsa)
şimdi al hocamBeyler simdi almak mı mantıklı bi oyunu yoksa yılbası indiriminde zama rağmen daha indirimli olur mu
şimdide para yokki reis tüh ya neyse aynı fiyata düşer en kötü yılbaşı indirimdndeşimdi al hocam
aynen öyleşimdide para yokki reis tüh ya neyse aynı fiyata düşer en kötü yılbaşı indirimdnde
Arctico isimli bir oyunla yaptım. Bakındım bakındım alacak bir şey bulamadım dedim hadi almadan bitirmeyelim.Son oyun hakkımı Metal Gear Solid V ten yana kullandım siz kapanışı hangi oyunla yaptınız
Cyberpunk 2077Son oyun hakkımı Metal Gear Solid V ten yana kullandım siz kapanışı hangi oyunla yaptınız
papara kullanıyorsan söyle atayım3-4 TL lik kod var mıdır yeni kayıt olanlara falan 4 TL eksik kaldı lake için yakında atm'de yok
yok maalesef papara kayıp ama teşekkür ederim , alamayacağım herhaldepapara kullanıyorsan söyle atayım