NightWish2434
80+ Silver
Sizin yaptığınız olay nedir acaba tam okumadım konuyu bakiyeyle alakalı birşeyler dönüyorSteam dolara geçmesin isterdik şimdi geçsin diye uğraşıyoruz
Sizin yaptığınız olay nedir acaba tam okumadım konuyu bakiyeyle alakalı birşeyler dönüyorSteam dolara geçmesin isterdik şimdi geçsin diye uğraşıyoruz
Yok, hala TL olarak gözüküyor bende.23:00 dolar bazlı olan varmı steam ı
Sen başlığı gece yap şimdiden : D23.00 olarak pek söylenti çıkmadı, 00.00 ya da 03.00 olabilir.
şundan mı bahsediyorsunuz?Sizin yaptığınız olay nedir acaba tam okumadım konuyu bakiyeyle alakalı birşeyler dönüyor
20 Kasım'dan itibaren dediğine göre 00.00 da23.00 olarak pek söylenti çıkmadı, 00.00 ya da 03.00 olabilir.
Bunun dolar kuruna geçmesiyle ne alakası var laşundan mı bahsediyorsunuz?
Steam Sepet Kaydederek Oyunları Aynı Fiyattan 3 Gün Boyunca Alma
Arkadaşlar bu konuda size Steam sepet kaydetmeyi anlatacağım. Öncelikle fiyatını kaydedeceğiniz oyunları seçin. Ardından satın alma kısmında içinde para olmayan bir kartla satın alım yapmayı deneyin alttaki resim gibi bir hata verecektir. Ardından Steam desteğe girin buradan son ürünlerde...forum.donanimarsivi.com
foto çok iyi arakladım dc profil resmi yaptımARKADAŞLAR KUZENİM NASA DA ÇALIŞIYOR WP DAN YAZDI GECE 3 DE STEAM E GELECEKMİŞ USD ÇOK GİZLİ BİLGİ YAYALIM HERKES GÖRSÜN
![]()
Heycenalı oluyo. Bide merak işt. Piyasaya ne olcak vs vsNeden dolara geçmesini bekliyorsunuz onu anlamadım
Derde girdik şimdi geçer mi şimdi geçmez mi diye. Geçse de kurtulsak modunda herkes20 Kasım'dan itibaren dediğine göre 00.00 da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun dolar kuruna geçmesiyle ne alakası var la
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden dolara geçmesini bekliyorsunuz onu anlamadım