Steam düşük sistem Hayatta kalma ve hikaye oyunu+ The long dark alinid mi

MuniiS

80+
Reaksiyon skoru
47
Normalde fps oyunlarindan başka bisi oynamazdim ama nedense dün steamda Bi oyun gördum ilgimi çekti This War of mine diye bi oyun ilgimi cekti hikaye ve hayatta kalma oyunu arıyorum Öneriniz var mıdır Ve The long dsrk alınır mı

2 side alınır ama şöyle bir durum var long dark episode 5 in çıkış tarihi belli değil story e sarıp yardirirsan hüzünle karşılaşma ama verdiğin parayı hakediyor 2 oyunda bence

dysmantle var ben bitirdim 80 saati var oyunun biraz gameplay izle seversen alırsın ben sevdim baya

dysmantle var ben bitirdim 80 saati var oyunun biraz gameplay izle seversen alırsın ben sevdim baya
arkadaşlarla oynama var mı hocam last day survivala benziyor oynadığım ilk oyunlardan kendisi. o bakıma hoşuma gitti varsa satın alıyorum

arkadaşlarla oynama var mı hocam last day survivala benziyor oynadığım ilk oyunlardan kendisi. o bakıma hoşuma gitti varsa satın alıyorum
sen ve bir kişiyle daha oynayabiliyorsun toplam 2 kişi işte oyun loot ağırlıklı başta azıcık sıkılabilirsin ben eğlenerek tek başıma oynadım

Normalde fps oyunlarindan başka bisi oynamazdim ama nedense dün steamda Bi oyun gördum ilgimi çekti This War of mine diye bi oyun ilgimi cekti hikaye ve hayatta kalma oyunu arıyorum Öneriniz var mıdır Ve The long dsrk alınır mı
The forest

kesinlikle Rimworld almanı öneririm 700 800 saat oynarsın

Geri