önerin için sağol deniyeceğim12₺ ye bioshock infinite var. 19.80₺ ye ise bioshock the collection var onda da 3 oyun var. Tavisyem 3₺ sen koy collection al 3 oyun yaklaşık 40 saat falan yapıyor. Hikayesi de gayet kalitelidir.
the forest oynadım bitirdimThe Forest. Özellikle arkadaşlarınla iyi sardırabilirsin.
Dishonoredthe forest oynadım bitirdim![]()
Little Nightmares kesinlikle oyna.16,90TL var steamde düşük sistemli saracak oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Hocam the forest optimizasyonu mu sıkıntılı ? Benim sistem yetiyor (imzada var) ama girince en düşük ayarlar 5fps falan alıyorum neden öyle ?The Forest. Özellikle arkadaşlarınla iyi sardırabilirsin.
Bilmiyorum hocam minimum sistem gereksinimiyle senin sistemi karşılaştıramıyorun ama belki optmizasyonu problemli olabilir dediğin gibi. Çözünürlük falan düşürüyor musun?Hocam the forest optimizasyonu mu sıkıntılı ? Benim sistem yetiyor (imzada var) ama girince en düşük ayarlar 5fps falan alıyorum neden öyle ?
1024x768 en düşük ayar 5fps veriyor.Bilmiyorum hocam minimum sistem gereksinimiyle senin sistemi karşılaştıramıyorun ama belki optmizasyonu problemli olabilir dediğin gibi. Çözünürlük falan düşürüyor musun?
Sisteminin yettiğine emin misin?1024x768 en düşük ayar 5fps veriyor.
Önerilen ayarları ekran kartı hariç karşılıyor.Orta ayarlarda rahat 60fps almam lazım.Sisteminin yettiğine emin misin?