Neler Yeni

Steam - epic indirimi

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Efe Taş
sizce nfs unbound alınır mı? epicte 85 tl steamden alırsam 600 tl full paket
yada bekleyip monitör standımı alsam sizce

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Efe Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yada yıl başı indirimleri geldimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun yerine monitör standı alın bence, nasıl bir şey alacaksınız?
north boyau f80 düşünüyorum zaif duruşu ile

Oyun yerine monitör standı alın bence, nasıl bir şey alacaksınız?
adam akıllı oyunumda olmadığı için pek az farklı oyunlarda var aklımda hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Murat
şuan silent hıll 2 şuan indirimde. indirim dönemi başlayınca dahada düşermi yoksas indirimdemi olmaz

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Serkan

Steam kış indirimleri daha başlamadı, hafta içi başlayacak sanırsam. Bütçeniz çok yoksa epicten oyun almanızı tavsiye ederim ayrıca %10 geri ödemesi var.

~helloworld

80+ Bronze
Forza horizon 4 steam magazasindan kaldirilacak bugun sabah duruyordu kalkti mi bilmiyorum ama kesinlikle parasina değen bir oyun almayan varsa da mesajima denk gelirse ne mutlu bana

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Efe Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam kış indirimleri daha başlamadı, hafta içi başlayacak sanırsam. Bütçeniz çok yoksa epicten oyun almanızı tavsiye ederim ayrıca %10 geri ödemesi var.
hocam bütçe biraz kısıtlı aylık 2-3 arası bişi kaldığı için ya ekipmanları geliştiriyorum yada parça alıyorum yada oyunlara kalıyor para

ozaman bekleyelim nfs bound bi denemek isteriz bea

Forza horizon 4 steam magazasindan kaldirilacak bugun sabah duruyordu kalkti mi bilmiyorum ama kesinlikle parasina değen bir oyun almayan varsa da mesajima denk gelirse ne mutlu bana
evet bu arada hocam sarabilecek bir oyun hocam fh5-fh4-fh2 oynadım şuan fh4-fh5 var yeni sistemle daha çok oynamayı düşünüyorum

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Serkan
hocam bütçe biraz kısıtlı aylık 2-3 arası bişi kaldığı için ya ekipmanları geliştiriyorum yada parça alıyorum yada oyunlara kalıyor para

ozaman bekleyelim nfs bound bi denemek isteriz bea
Hades var onu alabilirsin 50 TL düşük bütçeli birkaç oyun alırsan parça yükseltmeye de paran kalabilir

phopshen

80+ Bronze
discord etkinliği bitirmediyse girip bakın 2 haftalık falan gamepass veriyordu orada deneyebilirsiniz hala devam ediyorsa. tek şartı yeni xbox hesabı

standın acelesi yoksa oyun alınabilir. yavaş yavaş zamlar geliyor. steamde de forza horizon 4 indirimde. onu da alabilirsiniz 14 saat var steamden kaldırılmasına. ya da forza horizon 5 :)

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Efe Taş
Hades var onu alabilirsin 50 TL düşük bütçeli birkaç oyun alırsan parça yükseltmeye de paran kalabilir
hocam parçaları durdurdum sadece monitör standı kulaklık standı alacağım proje yaptığım kasayı daha sonra devam etmeyi düşünüyorum oyüzden bu 2 parçayı alıp birde kolluk alacağım için biraz oyun almak isterim kulaklık standı öneriniz varmıdır

standın acelesi yoksa oyun alınabilir. yavaş yavaş zamlar geliyor. steamde de forza horizon 4 indirimde. onu da alabilirsiniz 14 saat var steamden kaldırılmasına. ya da forza horizon 5 :)
masada yer açmak istiyorum hocam onada bi zam geliyor bi düşüyor forza 2 adet serisi var 4 - 5 premium olarak almıştım + dlc ekstralarını tl de iken

Top Bottom