north boyau f80 düşünüyorum zaif duruşu ileOyun yerine monitör standı alın bence, nasıl bir şey alacaksınız?
adam akıllı oyunumda olmadığı için pek az farklı oyunlarda var aklımda hocamOyun yerine monitör standı alın bence, nasıl bir şey alacaksınız?
Steam kış indirimleri daha başlamadı, hafta içi başlayacak sanırsam. Bütçeniz çok yoksa epicten oyun almanızı tavsiye ederim ayrıca %10 geri ödemesi var.yada yıl başı indirimleri geldimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
north boyau f80 düşünüyorum zaif duruşu ile
adam akıllı oyunumda olmadığı için pek az farklı oyunlarda var aklımda hocam
hocam bütçe biraz kısıtlı aylık 2-3 arası bişi kaldığı için ya ekipmanları geliştiriyorum yada parça alıyorum yada oyunlara kalıyor paraSteam kış indirimleri daha başlamadı, hafta içi başlayacak sanırsam. Bütçeniz çok yoksa epicten oyun almanızı tavsiye ederim ayrıca %10 geri ödemesi var.
ozaman bekleyelim nfs bound bi denemek isteriz beaSteam kış indirimleri daha başlamadı, hafta içi başlayacak sanırsam. Bütçeniz çok yoksa epicten oyun almanızı tavsiye ederim ayrıca %10 geri ödemesi var.
evet bu arada hocam sarabilecek bir oyun hocam fh5-fh4-fh2 oynadım şuan fh4-fh5 var yeni sistemle daha çok oynamayı düşünüyorumForza horizon 4 steam magazasindan kaldirilacak bugun sabah duruyordu kalkti mi bilmiyorum ama kesinlikle parasina değen bir oyun almayan varsa da mesajima denk gelirse ne mutlu bana
Hades var onu alabilirsin 50 TL düşük bütçeli birkaç oyun alırsan parça yükseltmeye de paran kalabilirhocam bütçe biraz kısıtlı aylık 2-3 arası bişi kaldığı için ya ekipmanları geliştiriyorum yada parça alıyorum yada oyunlara kalıyor para
ozaman bekleyelim nfs bound bi denemek isteriz bea
standın acelesi yoksa oyun alınabilir. yavaş yavaş zamlar geliyor. steamde de forza horizon 4 indirimde. onu da alabilirsiniz 14 saat var steamden kaldırılmasına. ya da forza horizon 5yada yıl başı indirimleri geldimi
north boyau f80 düşünüyorum zaif duruşu ile
adam akıllı oyunumda olmadığı için pek az farklı oyunlarda var aklımda hocam
hocam parçaları durdurdum sadece monitör standı kulaklık standı alacağım proje yaptığım kasayı daha sonra devam etmeyi düşünüyorum oyüzden bu 2 parçayı alıp birde kolluk alacağım için biraz oyun almak isterim kulaklık standı öneriniz varmıdırHades var onu alabilirsin 50 TL düşük bütçeli birkaç oyun alırsan parça yükseltmeye de paran kalabilir
masada yer açmak istiyorum hocam onada bi zam geliyor bi düşüyor forza 2 adet serisi var 4 - 5 premium olarak almıştım + dlc ekstralarını tl de ikenstandın acelesi yoksa oyun alınabilir. yavaş yavaş zamlar geliyor. steamde de forza horizon 4 indirimde. onu da alabilirsiniz 14 saat var steamden kaldırılmasına. ya da forza horizon 5
tahmini nezaman biter hocamkış indirimleri 19 unda başlıyor steam için
2 hafta olması lazımtahmini nezaman biter hocam