BERKANY
80+ Silver
Dahası
Teşekkürler.
kısaca boş işHareketli arka plan
Hayır ya mis gibi beleşkısaca boş iş
Profiline girince birisi arkada bu şey hareket ediyor işte .dTam olay ne burada?
Hocam beğeneydin bari ya ayp vallakısaca boş iş
Teşekkürler.
normalde profil arka planları falan puanla alınıyordu, puan da oyun aldıkça birikiyordu. Ama burda paketin birini ücretsiz yapmışlar normalde 10 bin puan oluyor bunlar . Bunu alınca da avatar, arka plan falan veriyor işteTam olay ne burada?
Teşekkür ederim, ben başka bir şey sanmıştım.normalde profil arka planları falan puanla alınıyordu, puan da oyun aldıkça birikiyordu. Ama burda paketin birini ücretsiz yapmışlar normalde 10 bin puan oluyor bunlar . Bunu alınca da avatar, arka plan falan veriyor işte
şu profilde ki büyük gif i nasıl koyabiliriz yaHayır ya mis gibi beleş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profiline girince birisi arkada bu şey hareket ediyor işte .d
Aldım thank you
Koydum ama nasıl gözüküyor bakmadım bakmak isteyen varsa
Steam Community :: James Gg
steamcommunity.com
Hocam Steam web > Atölye > Dosyalarınız > Çizimler > Çizim yükle > Oyuna özel değil > Profile eklemek istediğiniz çizimi seçin > İncele (F12) > Console > Verdiğim kodu yapıştırın ve enterlayın > $J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''); > Çizimi yarattığımı onaylıyorum > Kaydet > Proifli düzenle > Öne çıkan çizimler vitrini.şu profilde ki büyük gif i nasıl koyabiliriz ya
:/ ben okumaya üşendim arkadaş yazmaya üşenmedi helal olsun ben bunu yapıcam altına imzanı atıcam teşekkür ederim bunu ss aldım yapıcam çok hoşuma gidiyorHocam Steam web > Atölye > Dosyalarınız > Çizimler > Çizim yükle > Oyuna özel değil > Profile eklemek istediğiniz çizimi seçin > İncele (F12) > Console > Verdiğim kodu yapıştırın ve enterlayın > $J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''); > Çizimi yarattığımı onaylıyorum > Kaydet > Proifli düzenle > Öne çıkan çizimler vitrini.
Alıntıyı görüntüle
Rica ederim hocam ben öne çıkan çizimler yerine çizim eklediğim için bir türlü arka planla orantılı olmuyordu denemediğim resim formatı kalmadı neredeyse vazgeçecektim ben çektim siz çekmeyin:/ ben okumaya üşendim arkadaş yazmaya üşenmedi helal olsun ben bunu yapıcam altına imzanı atıcam teşekkür ederim bunu ss aldım yapıcam çok hoşuma gidiyor
işte senin gibilere kral çar diyoruzRica ederim hocam ben öne çıkan çizimler yerine çizim eklediğim için bir türlü arka planla orantılı olmuyordu denemediğim resim formatı kalmadı neredeyse vazgeçecektim ben çektim siz çekmeyin
YouTubedan bakarak yaptım kolay bişey hocam sadece hentai dışında hareketli gif bulmak zor .dşu profilde ki büyük gif i nasıl koyabiliriz ya