Trendyola güvengüvenilri bi yerden cüzdan kodu almak istiyorumda hızlı olursada iyi olur trendyolda felan başka sitelerde varda pek güvenemedim sizin aldığınız bi yer varsa söylerseniz çok mutlu olurum
vodafonede 10 dolarlik kod 200 e geliyordu konusunu bi arastir istersengüvenilri bi yerden cüzdan kodu almak istiyorumda hızlı olursada iyi olur trendyolda felan başka sitelerde varda pek güvenemedim sizin aldığınız bi yer varsa söylerseniz çok mutlu olurum
peki şuan trendyolda tl var sizce tl olanımı alayım dolarımı şuan steamde tl geçmiyo pek güvenemedim onaTrendyola güven
vodafonenin nersinde o zaten vodafone kulanıyorum hemen bakaayımvodafonede 10 dolarlik kod 200 e geliyordu konusunu bi arastir istersen
Dolar olanı alpeki şuan trendyolda TL var sizce TL olanımı alayım dolarımı şuan steamde TL geçmiyo pek güvenemedim ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
vodafonenin nersinde o zaten vodafone kulanıyorum hemen bakaayım
forumda konusunu gordum onu arastirin diger arkadaslar bulursa atar zatenpeki şuan trendyolda TL var sizce TL olanımı alayım dolarımı şuan steamde TL geçmiyo pek güvenemedim ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
vodafonenin nersinde o zaten vodafone kulanıyorum hemen bakaayım