Neler Yeni

Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Steamin 1 milyon ban dalgasından vb haberi yok sanırsam boş konuşma üstadları işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam değil overwatch ta oyuncular ilgileniyor sadece
overwatch ı senin benim gibi insanlar kontrol ediyor ve elbette hata yapabilirler. ben o arkadaşı report ettim.
sende tekrar başkası tarafından kontrol edilmesini istiyorum gibisinden bişeyler yazabilirsin

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
overwatch ı senin benim gibi insanlar kontrol ediyor ve elbette hata yapabilirler. ben o arkadaşı report ettim.
sende tekrar başkası tarafından kontrol edilmesini istiyorum gibisinden bişeyler yazabilirsin
Mantıklı deniyorum hemen

cihaTT

80+ Bronze
Steamin 1 milyon ban dalgasından vb haberi yok sanırsam boş konuşma üstadları işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam değil overwatch ta oyuncular ilgileniyor sadece
dostum anlamamakta ısrar ediyorsun overwatchta seni 10 a yakın oyuncu izliyor belli bir kısmı hile derse steam de izliyor seni.Senin ban yemeni sadece ooyuncuların karar vermesini aklın alıyormu.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
dostum anlamamakta ısrar ediyorsun overwatchta seni 10 a yakın oyuncu izliyor belli bir kısmı hile derse steam de izliyor seni.Senin ban yemeni sadece ooyuncuların karar vermesini aklın alıyormu.
Steam izlemiyor oyunculsrın verdiği karara göre otomatik banlıyor steam sadece vac ile ilgileniyor

cihaTT

80+ Bronze
Steam izlemiyor oyunculsrın verdiği karara göre otomatik banlıyor steam sadece vac ile ilgileniyor
Sen iyiki ban yemissin. İnşallah da açılmaz çok toxic bi insana benziyorsun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaş gerçekten hile yapmadığım halde maç esnasında overwatch banı yedim desteğe yazdım ilk dönüş olmadı sonra
Nova rütbesi 150 wini olan adam overwatch yapıyor haksız yere ban yiyorum gibisinden yazdım ve kanıt istedim bana kanıt olarak hile yapmayı söylüyorlar overwatch banınızı kaldırırsak overwatch yapan deneyimli kullanıcılarımıza haksızlık olur vb diyorlar ne yapmalıyım artık cidden sinirimi bozuyor artık
siz vac'ı iyicene mal zannettiniz kardeşim
1-internet kafeedn girdiysen orada hile olabilir diyecen bu sene yok merak etme yıllar sonra bile tespit edilinebiliniyor
2-hile açmışsındır geçmişte de olsa yakalanabilirsin
3-hesabı birine vermiş ve o kişi hile açmış olabilir
4-bir hileceisindir
5-3.parti bir yazılımdan yemişsindir

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
siz vac'ı iyicene mal zannettiniz kardeşim
1-internet kafeedn girdiysen orada hile olabilir diyecen bu sene yok merak etme yıllar sonra bile tespit edilinebiliniyor
2-hile açmışsındır geçmişte de olsa yakalanabilirsin
3-hesabı birine vermiş ve o kişi hile açmış olabilir
4-bir hileceisindir
5-3.parti bir yazılımdan yemişsindir
1-internet kafeden girmedim
2- hile açmadım (6 yıllık hesap
3-tek kullanıcısı benim
4-değilim
5-üçüncü parti yazılımlar ile vac ilgileniyor
6- öneriniz yoksa aptalca suçlamalarınıza son verin

Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım​

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Overwatch banları nadirde olsa kaldırılabiliyor. Ceza verenler oyuncu olduğu için hata yapabiliyorlar. Üstelik nova rankında ki kişi bile 100-150 maç atınca overwatch yapabiliyor. Dene şansını, belki açtırabilirsin.

Top Bottom