Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım

Steamin 1 milyon ban dalgasından vb haberi yok sanırsam boş konuşma üstadları işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam değil overwatch ta oyuncular ilgileniyor sadece
overwatch ı senin benim gibi insanlar kontrol ediyor ve elbette hata yapabilirler. ben o arkadaşı report ettim.
sende tekrar başkası tarafından kontrol edilmesini istiyorum gibisinden bişeyler yazabilirsin

Steamin 1 milyon ban dalgasından vb haberi yok sanırsam boş konuşma üstadları işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam değil overwatch ta oyuncular ilgileniyor sadece
dostum anlamamakta ısrar ediyorsun overwatchta seni 10 a yakın oyuncu izliyor belli bir kısmı hile derse steam de izliyor seni.Senin ban yemeni sadece ooyuncuların karar vermesini aklın alıyormu.

dostum anlamamakta ısrar ediyorsun overwatchta seni 10 a yakın oyuncu izliyor belli bir kısmı hile derse steam de izliyor seni.Senin ban yemeni sadece ooyuncuların karar vermesini aklın alıyormu.
Steam izlemiyor oyunculsrın verdiği karara göre otomatik banlıyor steam sadece vac ile ilgileniyor

Arkadaş gerçekten hile yapmadığım halde maç esnasında overwatch banı yedim desteğe yazdım ilk dönüş olmadı sonra
Nova rütbesi 150 wini olan adam overwatch yapıyor haksız yere ban yiyorum gibisinden yazdım ve kanıt istedim bana kanıt olarak hile yapmayı söylüyorlar overwatch banınızı kaldırırsak overwatch yapan deneyimli kullanıcılarımıza haksızlık olur vb diyorlar ne yapmalıyım artık cidden sinirimi bozuyor artık
siz vac'ı iyicene mal zannettiniz kardeşim
1-internet kafeedn girdiysen orada hile olabilir diyecen bu sene yok merak etme yıllar sonra bile tespit edilinebiliniyor
2-hile açmışsındır geçmişte de olsa yakalanabilirsin
3-hesabı birine vermiş ve o kişi hile açmış olabilir
4-bir hileceisindir
5-3.parti bir yazılımdan yemişsindir

siz vac'ı iyicene mal zannettiniz kardeşim
1-internet kafeedn girdiysen orada hile olabilir diyecen bu sene yok merak etme yıllar sonra bile tespit edilinebiliniyor
2-hile açmışsındır geçmişte de olsa yakalanabilirsin
3-hesabı birine vermiş ve o kişi hile açmış olabilir
4-bir hileceisindir
5-3.parti bir yazılımdan yemişsindir
1-internet kafeden girmedim
2- hile açmadım (6 yıllık hesap
3-tek kullanıcısı benim
4-değilim
5-üçüncü parti yazılımlar ile vac ilgileniyor
6- öneriniz yoksa aptalca suçlamalarınıza son verin

Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım​

Overwatch banları nadirde olsa kaldırılabiliyor. Ceza verenler oyuncu olduğu için hata yapabiliyorlar. Üstelik nova rankında ki kişi bile 100-150 maç atınca overwatch yapabiliyor. Dene şansını, belki açtırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri