O oyundaki kartlar oyunun kendisinden daha mı pahalı oluyorKardeşimin hesabına zup serisi gönderip, o oyunlardan kart düşürüp satıp geri kendime oyun hediye etmeyi planlıyorum mümkünmüdür
Evet ama oyunu iade edemeyebiliyorsun 3-4 saati geçtiği içinO oyundaki kartlar oyunun kendisinden daha mı pahalı oluyor
Oyuna bağlı. Mesela indirimde en az 2-3 Zup! oyunu aldım hepsinin parasını çıkarttım. Qop diye bi oyunda aldım ama onun parası çıkmadı.O oyundaki kartlar oyunun kendisinden daha mı pahalı oluyor
İade etmemek en sağlıklısı. İade banı yersiniz çok fazla yaparsanız.Evet ama oyunu iade edemeyebiliyorsun 3-4 saati geçtiği için
hayır ediliyorEvet ama oyunu iade edemeyebiliyorsun 3-4 saati geçtiği için
İade etmeme gerek yok, 1,05 TL'ye aldığım oyundan 3 tl kart düşürüyorum kar ediyorum zaten iade edilmiyor en az 2 saat geçmesi lazım kart düşürmek içinEvet ama oyunu iade edemeyebiliyorsun 3-4 saati geçtiği için
2 Saati geçersen iade edemezsin hocam, 2 saat geçmeden kart düşmediğine göre iade etmenin imkanı yok.hayır ediliyor
Nasıl ediliyor? Yanlış bilgilendirme yapmayın. 2-2,5 saati geçen oyunları iade edemezsiniz.hayır ediliyor
2 saat geçmeden kart düşüyor hocamİade etmeme gerek yok, 1,05 TL'ye aldığım oyundan 3 TL kart düşürüyorum kar ediyorum zaten iade edilmiyor en az 2 saat geçmesi lazım kart düşürmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 Saati geçersen iade edemezsin hocam, 2 saat geçmeden kart düşmediğine göre iade etmenin imkanı yok.
Dostum bende öyle zannediyordum da. Bu iş gerçekten çok karışık. 4 saat oynayıpta iade eden gördüm. Dün de 2.8 saat oyun oynayan birinin iadesi kabul olmuştu. O 2 saat kuralı ne işe yarıyor artık bilmiyorum.Nasıl ediliyor? Yanlış bilgilendirme yapmayın. 2-2,5 saati geçen oyunları iade edemezsiniz.