Neler Yeni

Steam hesabı gift verme vadiyle çalındı nasıl geri alabilirim ?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kadir
gömsende eyw ciğerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk öyle bi seçenek yokki

gözümü para bürdü 50 dolar azmıkim olsa aynısını yapardı
bana 100 desin yine yapmam hocam kanmayın bu kadar kolay

oEnesQlf

80+ Silver
Kart ile oyun aldıysan steam desteğe yaz yardımcı olurlar

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Ya Tamam'da 15 Yaşındaki küçük kardeşim bile bunlara inanmıyor Sen nasıl kandın Sorun orda Hayır PP'ye hiç baktın mı mesela??

Mesela Bana Rus Sexy Kadın profil Fotoğrafı Koymuş Ama aslen Hindistan'da dolandırıcı bir grupta çalışan Biri yollamıştı en son baktığımda 😁
valla tarif ettine benzer fakat dolar şimgesini görünce gözlerim parıldadı anlarsınya türk genci

burdan sonra steam destek ekibiyle benim aramda geçen diologlara baglı herkeze teşakkur ederim siz siz olun benim gibi dolar simgesine aşırı duyar göstermeyin iyi günler

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hindistan komple haritadan silinse üzülmem; herifler sokağa sıçıyor, fareye tapıyor, erkek erkeğe sevişiyor, her kadına tecavüze kalkışıyor...
yivrenççççler
Katılıyorum Hocam Cidden Adamların Ülkesin'nin başındaki kişi yanlış bilmiyorsam GAY

Ayrıca tüm hindistan değilde Ma* olanalrı için diyelim çünkü 200 Milyona Yakın Müslüman yasıyor orda He Her müslüman Temiz değil tabi Ama Hindulara göre Gay oranı çok daha az ve İneğe falan tapmıyorlar

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
valla tarif ettine benzer fakat dolar şimgesini görünce gözlerim parıldadı anlarsınya türk genci

burdan sonra steam destek ekibiyle benim aramda geçen diologlara baglı herkeze teşakkur ederim siz siz olun benim gibi dolar simgesine aşırı duyar göstermeyin iyi günler
Sende haklısın bazıları yüzünden Dolar Görünce ağzının suyu akamaya başladı TR genci'nin

Umarım Buna Sebep olanlar öbür tarafta cayır cayır yanar (Malesef toplumumuz ses etmiyor Tek yapabileceğimiz beddua 😂)

Top Bottom