Neler Yeni

Steam hesabım çalındı ne yapabilirim (çözüldü)

Helixo

80+ Bronze
hocam benimde oyle çalınmıştı şunları yazın kredi kartı son 2 ilk aldığınız oyun ve son aldığınız oyunları yazarsanız direk verirler hocam ben öyle aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Tarık Türk
bakalım tekrardan daha ayrıntılı attım bu sefer

Emir.jk

80+ Bronze
Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ne yapman gerektiğini yazmış zaten sabırla bekle kanka Steam sorumsuz bi firma degil

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçmiş olsun hocam.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
benimde başıma gelmişti ilk iletişime geçtim steam ile daha sonra istedikleri bilgileri verdim tüm süreç 3 saat falan sürdü hesabı geri aldım, umarım sende geri alırsın neden vermemişler anlayamadım her şeyi vermişsin zaten belki prosedürleri değişmişdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Tarık Türk
benim e posta,steam guard,pin her şeyi değiştirmiş hesabımı çalan eleman belki ondan dolayı normalde öyle çok zırt pırt şifre değiştiren birisi değilim
benimde başıma gelmişti ilk iletişime geçtim steam ile daha sonra istedikleri bilgileri verdim tüm süreç 3 saat falan sürdü hesabı geri aldım, umarım sende geri alırsın neden vermemişler anlayamadım her şeyi vermişsin zaten belki prosedürleri değişmişdir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Steam desteğinden bahsetmiş ben de farklı bir şeyden bahsedeyim, ilerisi için. Giriş yaptığınız bir siteye tekrardan girince hiç giriş yapmamış gibi gözüküyorsanız mutlaka linki kontrol edin. Bazen siteler giriş çerezlerini geçersiz kılarak tekrar girmenizi isteyebilir, bu gayet doğaldır, ancak bu aynı zamanda başka bir sitede olduğunuzun da işareti olabilir.

Herkesin başına gelebilecek bir olay. İstisnasız herkes dikkat etmeli.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
benim e posta,steam guard,pin her şeyi değiştirmiş hesabımı çalan eleman belki ondan dolayı normalde öyle çok zırt pırt şifre değiştiren birisi değilim
benimde öyle olmuştu her şey değişmişti

Top Bottom