Arkadaşlar ne yapman gerektiğini yazmış zaten sabırla bekle kanka Steam sorumsuz bi firma degilSaat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
benimde başıma gelmişti ilk iletişime geçtim steam ile daha sonra istedikleri bilgileri verdim tüm süreç 3 saat falan sürdü hesabı geri aldım, umarım sende geri alırsın neden vermemişler anlayamadım her şeyi vermişsin zaten belki prosedürleri değişmişdir.
Arkadaşlar Steam desteğinden bahsetmiş ben de farklı bir şeyden bahsedeyim, ilerisi için. Giriş yaptığınız bir siteye tekrardan girince hiç giriş yapmamış gibi gözüküyorsanız mutlaka linki kontrol edin. Bazen siteler giriş çerezlerini geçersiz kılarak tekrar girmenizi isteyebilir, bu gayet doğaldır, ancak bu aynı zamanda başka bir sitede olduğunuzun da işareti olabilir.Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
benimde öyle olmuştu her şey değişmiştibenim e posta,steam guard,pin her şeyi değiştirmiş hesabımı çalan eleman belki ondan dolayı normalde öyle çok zırt pırt şifre değiştiren birisi değilim