Neler Yeni

Steam hesabım çalındı yardım

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
sen bari insta versene yardım et Allah için
Mesaj otomatik birleştirildi:

eminim mail nasıl atılıyo onu denemedim
https://help.steampowered.com/tr/ bu linke gittikten sonra sırasıyla
Yardım edin! Giriş yapamıyorum
Steam hesabım çalındı ve kurtarmak için yardım ihtiyacım var
Parolamı sıfırla
sonrasına hesabınızın e postasını veya telefon numarasını girin ama bilgileriniz değiştirildiği için bulunamayacak ve "Hesap adımla ara" seçeneğine tıklayıp hesap adınızı yazacaksınız sonrasında çıkan seçeneklerden "Artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum" seçeneğine tıklayıp oradaki yerlere sana ulaşmaları için bir e-posta adresi hesabında kullandığın ilk e-posta adresi ve eğer eklediyseniz hesabınızın telefon numarasını yazacaksın sonrasında yaşadığını sorunu detaylı ve anlaşılır bir şekilde yazıp gönder seçeneğine tıklarsanız size geri döneceklerdin genelde birkaç saat içinde dönerler

Durduk yere kolay kolay çalınmaz guard varsa xd
guard yok hiç yapmadım ne oldugunu ilk defa duydum

Parolamı sıfırla
sonrasına hesabınızın e postasını veya telefon numarasını girin ama bilgileriniz değiştirildiği için bulunamayacak ve "Hesap adımla ara" seçeneğine tıklayıp hesap adınızı yazacaksınız sonrasında çıkan seçeneklerden "Artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum" seçeneğine tıklayıp oradaki yerlere sana ulaşmaları için bir e-posta adresi hesabında kullandığın ilk e-posta adresi ve eğer eklediyseniz hesabınızın telefon numarasını yazacaksın sonrasında yaşadığını sorunu detaylı ve anlaşılır bir şekilde yazıp gönder seçeneğine tıklarsanız size geri döneceklerdin genelde birkaç saat içinde dönerler
denicem telfon no yazmasam olurmu çünkü hesaba tel no kaydetmedim

Parolamı sıfırla
aslında bunu denedim kart bilgilerini kabul etmedi

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
guard yok hiç yapmadım ne oldugunu ilk defa duydum

denicem telfon no yazmasam olurmu çünkü hesaba tel no kaydetmedim

aslında bunu denedim kart bilgilerini kabul etmedi
Eğer hesapta tel no yoksa yazmana gerek yok
Buradan steame mail atmış oluyorsun mail atmaya çalışırken de mi istiyor kart bilgilerini doğrulamanı?

ben yaparken hesabımda hiç alışveriş yapmadığım için kart bilgileri istememişti ondan dolayı bilmiyorum
Orada kart bilgilerimi unuttum v.b bir seçenek var mı?
yok galiba bu kart erişimim yok secenegi var ona tıklasam bile e posta istiyo tel no istiyo ama yine kart numarasının son 4 hanesini istiyo

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
dostum benimde çalınmıştı 3 sene önce
e posta ve telefon numarası değiştirilmişti.
e postaya gelen bildirimle hesabımı kitlemiştim.
2 gün içinde geri almıştım hesabımı.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
yok galiba bu kart erişimim yok secenegi var ona tıklasam bile e posta istiyo tel no istiyo ama yine kart numarasının son 4 hanesini istiyo
sonrasında gelen e posta veya tel yerinde e postanızı yazdığınızda "böyle bir e posta adresi bulunmamakta" diye bir uyarı verip alttan "kullanıcı adınızla arayın" diye bir seçenek çıkıyor diye biliyorum

dostum benimde çalınmıştı 3 sene önce
e posta ve telefon numarası değiştirilmişti.
e postaya gelen bildirimle hesabımı kitlemiştim.
2 gün içinde geri almıştım hesabımı.
bana bi bildirim geldi
şöyle
Kullanılan İlk E-Posta: h***6@g***m
Hesapta Kullanılan Telefon Numarası: *******3911
Kart Türü: ****
Kartın Son 4 Hanesi: ****
Kart Üzerindeki İsim: ***sun
hesabım çalındı lütfen yardım edin 2 saat önce çalındı
SteamTechAvatar.png

16 Haz @ 15:04 tarihinde Steam Destek'ten gelen mesaj | 4 saat önce

Merhaba

Hesabınızla ilgili yaşadığınız sorunun farkındayım ancak size yardımcı olabilmem için hesabın gerçek sahibi olduğunuzu doğrulamam gerekiyor ardından size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.

Sağlamış olduğunuz kredi kartı bilgileri hesabınızdaki bilgilerle uyuşmamaktadır. Kullanmış olabileceğiniz diğer herhangi bir kartın bilgisini onaylayın ve lütfen aşağıdaki bilgileri sağlayın:

1. Kart sahibinin tam adı
  2. Kartın türü (Visa, Mastercard, vb.)
  3. Kredi kartı numaranızın son dört hanesi
  4. Satın alım esnasında kullanılan fatura adresi
Fatura adresini doğruladıktan sonra size daha fazla yardımcı olabileceğiz.

Steam Support
Engin

sonrasında gelen e posta veya tel yerinde e postanızı yazdığınızda "böyle bir e posta adresi bulunmamakta" diye bir uyarı verip alttan "kullanıcı adınızla arayın" diye bir seçenek çıkıyor diye biliyorum
evet çıkıyor denedim onuda ama olmadı yazdıgım mesaj geldi

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bana bi bildirim geldi
şöyle
Kullanılan İlk E-Posta: h***6@g***m
Hesapta Kullanılan Telefon Numarası: *******3911
Kart Türü: ****
Kartın Son 4 Hanesi: ****
Kart Üzerindeki İsim: ***sun
hesabım çalındı lütfen yardım edin 2 saat önce çalındı
SteamTechAvatar.png

16 Haz @ 15:04 tarihinde Steam Destek'ten gelen mesaj | 4 saat önce

Merhaba

Hesabınızla ilgili yaşadığınız sorunun farkındayım ancak size yardımcı olabilmem için hesabın gerçek sahibi olduğunuzu doğrulamam gerekiyor ardından size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.

Sağlamış olduğunuz kredi kartı bilgileri hesabınızdaki bilgilerle uyuşmamaktadır. Kullanmış olabileceğiniz diğer herhangi bir kartın bilgisini onaylayın ve lütfen aşağıdaki bilgileri sağlayın:

1. Kart sahibinin tam adı
  2. Kartın türü (Visa, Mastercard, vb.)
  3. Kredi kartı numaranızın son dört hanesi
  4. Satın alım esnasında kullanılan fatura adresi
Fatura adresini doğruladıktan sonra size daha fazla yardımcı olabileceğiz.

Steam Support
Engin

evet çıkıyor denedim onuda ama olmadı yazdıgım mesaj geldi
bu bilgiler sende yok mu

Eğer kredi kartı bilgilerini doğru bir şekilde yazmana rağmen kabul etmiyorsa bunu o maile cevap olarak yazabilirsin
Eğer kredi kartı bilgilerini doğru bir şekilde yazmana rağmen kabul etmiyorsa bunu o maile cevap olarak yazabilirsin
maile yazmak için şööyle yapıcam demi bi kullanıcı dedi
Parolamı sıfırla
böylemi yazıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,982
Üyeler
161,175
Son üye
ibra001
Top Bottom