Strelok
80+ Silver
benim başıma geldi kurtaramadımMümkün desteğe ticket atarak yapabilir eski satın alımları da varsa zaten sonrası kolay
benim başıma geldi kurtaramadımMümkün desteğe ticket atarak yapabilir eski satın alımları da varsa zaten sonrası kolay
aga nasıl yapacagımı alnatırmısın insta falan varmı yardım edersen çok mutlu olurumMümkün desteğe ticket atarak yapabilir eski satın alımları da varsa zaten sonrası kolay
deme bebenim başıma geldi kurtaramadım
Destek yardımcı oluyor baya yeterince kanıtın varsa geri veriyorlarbenim başıma geldi kurtaramadım
aga insta verseneDestek yardımcı oluyor baya yeterince kanıtın varsa geri veriyorlar
işte biri cs skini veriyorum demesine kanıp denedim.trajikomik olan ise steam guard engelleyince steam guard'ı kapatıp öyle hesabı vermiş olmamSteam Guard neden kullanmıyorsunuz anlamış değilim. Steam destek belki yardımcı olur.
Benimde başıma geldi.Direk steam desteğe yaz.Satın alımlar için kayıtlı olan kredi kartı bilgisini vesayre soruyolar.İstedikleri bilgileri doğru verirsen açarlar.az önce çalındı lütfen yardım edin
kart bilgilerini giriyorum kabul etmiyoSteam Guard neden kullanmıyorsunuz anlamış değilim. Steam destek belki yardımcı olur.
benim hesabımda hiçbir doğrulama yoktu dümdüz bomboş bi hesaptı hesap çalındı e-postası felanda değişti sonrasında steam destekle iletişime geçtim 2 gün içerisinde hesabı geri aldım sen satın alım yaptıysa yaptığın kartın son 3 yada 4 hanesi sorarlar sonra verirler merak etme bir şey olacağını sanmıyorumaga nasıl yapacagımı alnatırmısın insta falan varmı yardım edersen çok mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
deme be
kart bilgilerini giriyorum kabul etmiyoBenimde başıma geldi.Direk steam desteğe yaz.Satın alımlar için kayıtlı olan kredi kartı bilgisini vesayre soruyolar.İstedikleri bilgileri doğru verirsen açarlar.
https://help.steampowered.com/tr/ gerek yok instaya bu linke girin anlarsınız zaten ne yapacağınızıaga insta versene
son 4 hanesini yazıyorum böyle bir kart bulunnamdı diyobenim hesabımda hiçbir doğrulama yoktu dümdüz bomboş bi hesaptı hesap çalındı e-postası felanda değişti sonrasında steam destekle iletişime geçtim 2 gün içerisinde hesabı geri aldım sen satın alım yaptıysa yaptığın kartın son 3 yada 4 hanesi sorarlar sonra verirler merak etme bir şey olacağını sanmıyorum
Steam destek çalışanımı etmiyor ?kart bilgilerini giriyorum kabul etmiyo