Steam hesabım çalındı yardım

ya denedim diyom aga denedim bunu yazıyorum kabul etmiyo yazdıgım kartla aldıgıma eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahyır steamin kendisi etmiyo boyl bi kart la alısveris yapmadınız gibi bisey diyo
Kanka steamin kendisini yapmican steam desteğe yazıcan 1 e 1 sana mail atıcak türk bi çalışan.Ona durumu anlat o senden gerekli bilgileri ister verirsen hesabı açarlar.

sen bari insta versene yardım et Allah için

eminim mail nasıl atılıyo onu denemedim
Steame girince en üstte yardım var.Uygulamada açılmıyosa internet sitesinden gir steame.YArdım kısmına tıkla steam destek var tıkladıktan snra gerekli yerleri sen seçersin.

Kanka steamin kendisini yapmican steam desteğe yazıcan 1 e 1 sana mail atıcak türk bi çalışan.Ona durumu anlat o senden gerekli bilgileri ister verirsen hesabı açarlar.

Steame girince en üstte yardım var.Uygulamada açılmıyosa internet sitesinden gir steame.YArdım kısmına tıkla steam destek var tıkladıktan snra gerekli yerleri sen seçersin.
steam deteğe girdim ama e posta atma yeri yok bulamadım

Bir sakin ol önce. Kurduğun cümleler o kadar yarım yamalak ki seni anlamak için can çekişiyoruz.

Büyük ihtimalle alışveriş yaptığın kartı değil farklı bir kartın bilgilerini giriyorsun, veya kart numarasını yanlış giriyorsun. gta 4 ü hangi kartla satın aldıysan onu gir.

Bu linkten çaldırdığın eposta adresini gir. Onaylayınca E posta adresime ulaşamıyorum seçeneği çıkacak onu seç

Bir sakin ol önce. Kurduğun cümleler o kadar yarım yamalak ki seni anlamak için can çekişiyoruz.

Büyük ihtimalle alışveriş yaptığın kartı değil farklı bir kartın bilgilerini giriyorsun, veya kart numarasını yanlış giriyorsun. gta 4 ü hangi kartla satın aldıysan onu gir.

Bu linkten çaldırdığın eposta adresini gir. Onaylayınca E posta adresime ulaşamıyorum seçeneği çıkacak onu seç
şuan çöyle diyo :Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. diyo

hesabın e postası değiştirilmiş eminim yazıdıgm karttan aldıgımı

Steam Guard'ı yok mu hesabın ?

Birazdan açılır 2-3 dakikaya. Steam hesabının içinde satılabilecek bir item falan var mıydı? Cs Go skini falan filan....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri