Neler Yeni

Steam hesabım çalındı yardım

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
ya denedim diyom aga denedim bunu yazıyorum kabul etmiyo yazdıgım kartla aldıgıma eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hahyır steamin kendisi etmiyo boyl bi kart la alısveris yapmadınız gibi bisey diyo
Kanka steamin kendisini yapmican steam desteğe yazıcan 1 e 1 sana mail atıcak türk bi çalışan.Ona durumu anlat o senden gerekli bilgileri ister verirsen hesabı açarlar.

sen bari insta versene yardım et Allah için

eminim mail nasıl atılıyo onu denemedim
Steame girince en üstte yardım var.Uygulamada açılmıyosa internet sitesinden gir steame.YArdım kısmına tıkla steam destek var tıkladıktan snra gerekli yerleri sen seçersin.

Kanka steamin kendisini yapmican steam desteğe yazıcan 1 e 1 sana mail atıcak türk bi çalışan.Ona durumu anlat o senden gerekli bilgileri ister verirsen hesabı açarlar.

Steame girince en üstte yardım var.Uygulamada açılmıyosa internet sitesinden gir steame.YArdım kısmına tıkla steam destek var tıkladıktan snra gerekli yerleri sen seçersin.
steam deteğe girdim ama e posta atma yeri yok bulamadım

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bir sakin ol önce. Kurduğun cümleler o kadar yarım yamalak ki seni anlamak için can çekişiyoruz.

Büyük ihtimalle alışveriş yaptığın kartı değil farklı bir kartın bilgilerini giriyorsun, veya kart numarasını yanlış giriyorsun. gta 4 ü hangi kartla satın aldıysan onu gir.

Bu linkten çaldırdığın eposta adresini gir. Onaylayınca E posta adresime ulaşamıyorum seçeneği çıkacak onu seç

Bir sakin ol önce. Kurduğun cümleler o kadar yarım yamalak ki seni anlamak için can çekişiyoruz.

Büyük ihtimalle alışveriş yaptığın kartı değil farklı bir kartın bilgilerini giriyorsun, veya kart numarasını yanlış giriyorsun. gta 4 ü hangi kartla satın aldıysan onu gir.

Bu linkten çaldırdığın eposta adresini gir. Onaylayınca E posta adresime ulaşamıyorum seçeneği çıkacak onu seç
şuan çöyle diyo :Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. diyo

hesabın e postası değiştirilmiş eminim yazıdıgm karttan aldıgımı

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Steam Guard'ı yok mu hesabın ?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Birazdan açılır 2-3 dakikaya. Steam hesabının içinde satılabilecek bir item falan var mıydı? Cs Go skini falan filan....

kırmızışarapp

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267