Neler Yeni

Steam hesabım çalındı yardım

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
maile yazmak için şööyle yapıcam demi bi kullanıcı dedi
Yardım edin! Giriş yapamıyorum
Steam hesabım çalındı ve kurtarmak için yardım ihtiyacım var
Parolamı sıfırla
sonrasına hesabınızın e postasını veya telefon numarasını girin ama bilgileriniz değiştirildiği için bulunamayacak ve "Hesap adımla ara" seçeneğine tıklayıp hesap adınızı yazacaksınız sonrasında çıkan seçeneklerden "Artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum" seçeneğine tıklayıp oradaki yerlere sana ulaşmaları için bir e-posta adresi hesabında kullandığın ilk e-posta adresi ve eğer eklediyseniz hesabınızın telefon numarasını yazacaksın sonrasında yaşadığını sorunu detaylı ve anlaşılır bir şekilde yazıp gönder seçeneğine tıklarsanız size geri döneceklerdin genelde birkaç saat içinde dönerler
böylemi yazıcam
Bunu ben demiştim :D
Ama hayır böyle yazmayın açıklayıcı bir şekilde doğru kart bilgilerini yazmanıza rağmen kabul etmediğini yazın

Eğer kredi kartı bilgilerini doğru bir şekilde yazmana rağmen kabul etmiyorsa bunu o maile cevap olarak yazabilirsin
HEE DOĞRU SEN DEDİN KAFA GİTTİ BENİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu ben demiştim :D
Ama hayır böyle yazmayın açıklayıcı bir şekilde doğru kart bilgilerini yazmanıza rağmen kabul etmediğini yazın
DENİCEM 1 SAAT DONRA SONUCU YAZARIM BOL BOL DUA ET USTAM

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
HEE DOĞRU SEN DEDİN KAFA GİTTİ BENİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

DENİCEM 1 SAAT DONRA SONUCU YAZARIM BOL BOL DUA ET USTAM
Umarım en yakın zamanda hesabını geri alırsın bende yaşamış biri olarak senin adına çok üzüldüm

Top Bottom