Neler Yeni

Steam hesabım çalındı!

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,320
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selamün aleyküm arkadaşlar bugün steam e giriş yaptığımda bir bildirim vardı baktım bildirime ve pubg den 30 Mart a kadar ban yediğimi gördüm ne garip ki pc de pubg yüklü bile değildi sonra öyle ayarlara bakarken epostanin değiştiğini gördüm hemen kendi epostami yaptım şifre değiştirdim.
Ama aklima sonra şu geldi steam guard açıktı ve benim eposta ma guard kodu gelmedi biri giriyor diye.
Benim pc den biri yapamaz çünkü evde kimse yok bayaadir.
Hesap bi geforcenow da var.
Bi de geçende gibirnet midir nedir onu yapmıştım ama sildim. O da 50 oyun veren bişey bakabilirsiniz tiktokdan görmüştüm
Böyle bir şey yapabilmeleri icin guard kodu falan olmadan ya benim pc den yapacaklar ya da benim daha önce steamimi girdiğim biyerden.
Bu neden olmuş olabilir steam destek falan açayım mı ne yapayım bilmiyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Öncelikle bu olay çok kişinin başina geliyo arkadasimda dahil olayin temeli söyle mesela bi siteye steam hesabinla girmek istediginde ssni giris ekranina atiyoya adamlar o bölümü sahte şekilde ayarliyo sen bilgilerini giriyosun sonra steam api key yardimiyla senin mobil guard takaslarini kontrol edebiliyolar guard koduna fln erisebiliyolar mesela bi siteden sana trade geldi o trade atan hesabin pp sine ismine kadar ayni yapip sana o takasi iptal edip bidaha gönderebilir ne yazikki çok kanilabilesi bir durum öncelikle önlem için güvenmediginiz sitelere steamle giris yapmayin 2. Si youtube a yada google yazip bulabilirsiniz steam api key site diye steam in o sitesine girip keyi iptal edin elimizden bu kadar geliyo siz iyi kurtulmussuniz bizim arkadadin bicagi fln gitti oyunlari yazik oldu

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,320
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bu olay çok kişinin başina geliyo arkadasimda dahil olayin temeli söyle mesela bi siteye steam hesabinla girmek istediginde ssni giris ekranina atiyoya adamlar o bölümü sahte şekilde ayarliyo sen bilgilerini giriyosun sonra steam api key yardimiyla senin mobil guard takaslarini kontrol edebiliyolar guard koduna fln erisebiliyolar mesela bi siteden sana trade geldi o trade atan hesabin pp sine ismine kadar ayni yapip sana o takasi iptal edip bidaha gönderebilir ne yazikki çok kanilabilesi bir durum öncelikle önlem için güvenmediginiz sitelere steamle giris yapmayin 2. Si youtube a yada google yazip bulabilirsiniz steam api key site diye steam in o sitesine girip keyi iptal edin elimizden bu kadar geliyo siz iyi kurtulmussuniz bizim arkadadin bicagi fln gitti oyunlari yazik oldu
teşekkürler youtube dan bakarak yaptım şuanlık sadece pubg den ban ile kurtuldum galiba umarım daha kötüsü olmaz.

Top Bottom