Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar karakola, polis merkezine v.b yerlere gidip siber suçlar bölümüne dolandırıldım diye ifadesini verir ifadenin ekine attığı dekont, konuşmalar ve iban bilgisini bıraktığında karşı tarafa çok rahat ulaşıyorlar. Biraz uzun bir süreç oluyor ama paranı %100 alıyorsun ben 6 ay sonra almıştım hala uğraşıyorum 21 şubatta mahkemeye çıkıcam bunun yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz yaşadınızmı
Yaşadım bu ayın 21inde mahkemem var :D

Arkadaşlar karakola, polis merkezine v.b yerlere gidip siber suçlar bölümüne dolandırıldım diye ifadesini verir ifadenin ekine attığı dekont, konuşmalar ve iban bilgisini bıraktığında karşı tarafa çok rahat ulaşıyorlar. Biraz uzun bir süreç oluyor ama paranı %100 alıyorsun ben 6 ay sonra almıştım hala uğraşıyorum 21 şubatta mahkemeye çıkıcam bunun yüzünden.

Yaşadım bu ayın 21inde mahkemem var :D
paramı aldım şikayetimi geri aldım ancak 157. madde dolandırıcılık 158. madde nitelikli dolandırıcılık olduğu için bu durum 158. maddeyi kapsıyor. Bu yüzden karşı tarafın başı çok ağrıyacak. Bu arada 150 tl için. :D

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Siz yaşadınızmı
Bak arkadaşımın olayını anlatayım şimdi bir oyun hesabı aldı 600 TL sonra bu çocuk hesabın şifresini değiştirmiş bir şekilde sonra arkadaşım delilleriyle beraber gitti karakola çocuk 15 yaşında bı velet çıktı sonra arkadaşımi babası arayıp yalvarmiş baya şikayeti geri çek diye o yüzden diyeceğim arkasını bırakma burda mağdur olan sensin suçlu olan o

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
peki sağolun içim rahatladı biraz

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Sorun şey gibi olmuş dostum iddia oynadım paramı yatırmıyorlar.

Juiclair0

80+ Silver

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
6 aydan uzun sürüyor ama en sonunda alıyorsun paranı.

Dostum hesap satışı yasak diye dolandırıcıların başı yanmıyormu sanıyorsun :D şaka gibisiniz
Dostum alan kişide suçlu kendi başınıda yakar.

Juiclair0

80+ Silver

arisaka

80+ Bronze
Bende bugün DH forumdan 150 TL ye Dying light 2 hesabı satın aldım. Mail vs. hepsini değiştirdim bakalım çalınacak mı :ROFLMAO:

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
O zaman steam hesabı alışverişi yasak diye dolandırıcılığa başlayalım yasak zaten alan kişi enayi :D
Dostum bak cezası yok yazmıyorum nasıl okudun bilmiyorum ama ikisininde başı yanar bunu göze alıyorsa şikayet edebilir tabi

hiçbişey anlamadım ama nası bizim başımız yanar ? paramız çalınmış
Yasal olmayan bir işe kendi isteğiyle aldığın için

Juiclair0

80+ Silver
Dostum bak cezası yok yazmıyorum nasıl okudun bilmiyorum ama ikisininde başı yanar bunu göze alıyorsa şikayet edebilir tabi

Yasal olmayan bir işe kendi isteğiyle aldığın için
hayır iddia gibi birşeye benzetmen doğru değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,923
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00