Ama ortada dolandırıcılık var sonuçta parasının karşılığını alamamış suçsuz kalamaz yaniYani denemekten zarar gelmez ama umutlanmasını istemem arkadaşın.
Yaşadım bu ayın 21inde mahkemem varSiz yaşadınızmı
paramı aldım şikayetimi geri aldım ancak 157. madde dolandırıcılık 158. madde nitelikli dolandırıcılık olduğu için bu durum 158. maddeyi kapsıyor. Bu yüzden karşı tarafın başı çok ağrıyacak. Bu arada 150 tl için.Arkadaşlar karakola, polis merkezine v.b yerlere gidip siber suçlar bölümüne dolandırıldım diye ifadesini verir ifadenin ekine attığı dekont, konuşmalar ve iban bilgisini bıraktığında karşı tarafa çok rahat ulaşıyorlar. Biraz uzun bir süreç oluyor ama paranı %100 alıyorsun ben 6 ay sonra almıştım hala uğraşıyorum 21 şubatta mahkemeye çıkıcam bunun yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşadım bu ayın 21inde mahkemem var
Bak arkadaşımın olayını anlatayım şimdi bir oyun hesabı aldı 600 TL sonra bu çocuk hesabın şifresini değiştirmiş bir şekilde sonra arkadaşım delilleriyle beraber gitti karakola çocuk 15 yaşında bı velet çıktı sonra arkadaşımi babası arayıp yalvarmiş baya şikayeti geri çek diye o yüzden diyeceğim arkasını bırakma burda mağdur olan sensin suçlu olan oSiz yaşadınızmı
6 aydan uzun sürüyor ama en sonunda alıyorsun paranı.peki sağolun içim rahatladı biraz
Dostum hesap satışı yasak diye dolandırıcıların başı yanmıyormu sanıyorsun şaka gibisinizSorun şey gibi olmuş dostum iddia oynadım paramı yatırmıyorlar.
Dostum alan kişide suçlu kendi başınıda yakar.6 aydan uzun sürüyor ama en sonunda alıyorsun paranı.
Dostum hesap satışı yasak diye dolandırıcıların başı yanmıyormu sanıyorsun şaka gibisiniz
O zaman steam hesabı alışverişi yasak diye dolandırıcılığa başlayalım yasak zaten alan kişi enayiDostum alan kişide suçlu kendi başınıda yakar.
Dostum bak cezası yok yazmıyorum nasıl okudun bilmiyorum ama ikisininde başı yanar bunu göze alıyorsa şikayet edebilir tabiO zaman steam hesabı alışverişi yasak diye dolandırıcılığa başlayalım yasak zaten alan kişi enayi
Yasal olmayan bir işe kendi isteğiyle aldığın içinhiçbişey anlamadım ama nası bizim başımız yanar ? paramız çalınmış
hayır iddia gibi birşeye benzetmen doğru değilDostum bak cezası yok yazmıyorum nasıl okudun bilmiyorum ama ikisininde başı yanar bunu göze alıyorsa şikayet edebilir tabi
Yasal olmayan bir işe kendi isteğiyle aldığın için