Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı

arisaka

80+ Bronze
Herhangi bir hukuki hakkın yok, hesap satmak ve satın almak yasal değil. Steam desteğin de yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.
Hukuki hakkı yok mu? bilginiz yoksa saçma sapan konuşmayın yahu. Hesap satmak kime göre yasal değil? TC kanunlarıyla steam kurallarının ne alakası var? gözünüzü seveyim şu forumda zerre bilgi kırıntısı olmadan yorum yapıp yanlış yönlendirenlere bir yaptırım vs. getirilmeli. Herkes böyle saçma sapan sazı eline alıp bir şeyler çalmamalı...

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Hukuki hakkı yok mu? bilginiz yoksa saçma sapan konuşmayın yahu. Hesap satmak kime göre yasal değil? TC kanunlarıyla steam kurallarının ne alakası var? gözünüzü seveyim şu forumda zerre bilgi kırıntısı olmadan yorum yapıp yanlış yönlendirenlere bir yaptırım vs. getirilmeli. Herkes böyle saçma sapan sazı eline alıp bir şeyler çalmamalı...
bende öle düşündüm tam onu sorucaktım sölicektim
Mesaj otomatik birleştirildi:

steame göre legal olmayabilir ama tcye göre legal tc maddelerinde böle bişey yazmıyor sonuçta yazıyorsa ben bilmiyorum

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan

steame göre legal olmayabilir ama tcye göre legal tc maddelerinde böle bişey yazmıyor sonuçta yazıyorsa ben bilmiyorum
Hani steame kayıt olurken sözleşmeyi okudum kabul ettim diyorsun ya güzel insan.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Parasını alırsa mesajım yanlış bilgilendirmeden uyarı yer. Alabilecek mi göreceğiz.

arisaka

80+ Bronze

Dünyada ki hiç bir ülkenin kanunlarında, anayasasında yasal oyun ve eğlence sitelerinin hesap satışı üzerine bir madde yok yani suç yada değil diyemezsiniz çünkü öyle bir şey yok, burada olay dolandırıcılık üzerinden yürür ve şahıs tespit edilirse de bal gibi ceza alır ve siciline işler.

Steam kurallarıyla, ülkelerin yasa ve kanunlarını karıştıran adamlar 10-20K mesaj sahibi gerçekten korkutucu...

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Parasını alırsa mesajım yanlış bilgilendirmeden uyarı yer. Alabilecek mi göreceğiz.
sen hiç böle bir durum yaşadınmı veya yaşayan gördünmü bu kadar emin konusuyorsun ?

arisaka

80+ Bronze
Halen daha saçma sapan konuşuyorsun. Parasını alır diyen mi var? ama üzerine düşerse karşı taraf bal gibi de ceza alır. Yaşadığın ülkenin kanunlarına göre bariz şekilde suç sayılan bir durum var ama sen kalkıp ''yasal hakkın yok hesap satışı yasak zaten'' gibi komik ötesi bir cümle ile insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Edit: muhtemelen yaşın da ufak zaten, saçma sapan yorumlarını yaşına veriyorum.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
İstediğiniz kadar Hukuki süreç yürütün hesabı kullanamayacaksınız veya alamayacaksınız. STEAM hesabı kilitliyor.

Screenshot_5.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
sen hiç böle bir durum yaşadınmı veya yaşayan gördünmü bu kadar emin konusuyorsun ?
Yaşamadım ama yaşayan gördüm büyük kısmı parasını geri alamadı.
Halen daha saçma sapan konuşuyorsun. Parasını alır diyen mi var? ama üzerine düşerse karşı taraf bal gibi de ceza alır. Yaşadığın ülkenin kanunlarına göre bariz şekilde suç sayılan bir durum var ama sen kalkıp ''yasal hakkın yok hesap satışı yasak zaten'' gibi komik ötesi bir cümle ile insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Sonuçsuz kalabiliyor. Hesabın ana sahibi hesabı geri aldığını nasıl kanıtlayacak. Hesabın başına başka bir şey geldiyse? Steam'den bilgi talep edersen o hesabın işi de biter.

Forumda da bir çok konusu var. Hesapların alım satım yapıldığı site sürekli sana dava açacağım alıcı hesaba erişemiyor ya parasını verirsin vs diyor ama dava açamıyor neden acaba?

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
İstediğiniz kadar Hukuki süreç yürütün hesabı kullanamayacaksınız veya alamayacaksınız. STEAM hesabı kilitliyor.

Alıntıyı görüntüle
paramı alacağım ama ?

Yaşamadım ama yaşayan gördüm büyük kısmı parasını geri alamadı.

Sonuçsuz kalabiliyor. Hesabın ana sahibi hesabı geri aldığını nasıl kanıtlayacak. Hesabın başına başka bir şey geldiyse? Steam'den bilgi talep edersen o hesabın işi de biter.

Forumda da bir çok konusu var. Hesapların alım satım yapıldığı site sürekli sana dava açacağım alıcı hesaba erişemiyor ya parasını verirsin vs diyor ama dava açamıyor neden acaba?
ben discord üzerinden aldım hesabı ve iban numarası telefon numarası sesli kaydı var hesabı adamın sattığına dair ?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
ben discord üzerinden aldım hesabı ve iban numarası telefon numarası sesli kaydı var hesabı adamın sattığına dair ?
Onu demiyorum. Hesabı satan kişi geri almadıysa?

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Uğraşırsan paranı alırsın. Ama bidaha steam hesabı falan alma. Eğer satan kişi isterse ve bilgiliyse bal gibi alır hesabı. Email değişme steamguard vs hiçbiri fayda etmez. Bide steam hesabının kapatılması durumu var ve gerçekten oluyor. Özellikle hesabı uzak mesafeli iplerden 2 kişi düzenli kullanıyorsa csgo gibi oyunlardan net ban yersin hesap boostlatma şüphesinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom