FyeLowie
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 482
Hiçbir şey olmaz hesabı kapatırlar direkt.peki hukuki süreç başlatılırsa ne olur kanıtlarım var sonuçta ?
Hiçbir şey olmaz hesabı kapatırlar direkt.peki hukuki süreç başlatılırsa ne olur kanıtlarım var sonuçta ?
O 500 TL'nin üstüne bir bardak soğuk su için, yapacak başka bir şey yok.500 lira
Hayır. Hesap satmak ve almak zaten yasal değil. Steam Desteğin de bu konuda yapabilecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum.kişinin telefon numarasıda var hiçbişey çıkmazmı
Arkadaşlar kurtaramassin felan demişte fazla bir bilgim yok bı arkadaşa oyun hesabı almıştı karokola başvurdu aldı parasını sende şikayet et bence gidip anlat durumu ben parayı ödedim ama karşılığını alamadım de zaten delillerinde var alırsın yani dava felan işlerini bilgim yok ama polise şikayet edersen alabilirsin muhtemelensteam hesap alım yazdım parayı nasıl kurtarabilirim
Neden olmasın hukuki hakkı ?Herhangi bir hukuki hakkın yok, hesap satmak ve satın almak yasal değil. Steam desteğin de yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.
yasal değil ama nasıl almış ben dediklerinizi dikkate alıcam , yapıcamArkadaşlar kurtaramassin felan demişte fazla bir bilgim yok bı arkadaşa oyun hesabı almıştı karokola başvurdu aldı parasını sende şikayet et bence gidip anlat durumu ben parayı ödedim ama karşılığını alamadım de zaten delillerinde var alırsın yani dava felan işlerini bilgim yok ama polise şikayet edersen alabilirsin muhtemelen
Yani denemekten zarar gelmez ama umutlanmasını istemem arkadaşın.Arkadaşlar kurtaramassin felan demişte fazla bir bilgim yok bı arkadaşa oyun hesabı almıştı karokola başvurdu aldı parasını sende şikayet et bence gidip anlat durumu ben parayı ödedim ama karşılığını alamadım de zaten delillerinde var alırsın yani dava felan işlerini bilgim yok ama polise şikayet edersen alabilirsin muhtemelen
Peşini bırakmayın babasının hayrına vermediniz o parayı hakkınızı arayınyasal değil ama nasıl almış ben dediklerinizi dikkate alıcam , yapıcam
Kardes yaşadınmı bu durumu hiç ?O 500 TL'nin üstüne bir bardak soğuk su için, yapacak başka bir şey yok.