Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Peki parayı IBAN yoluyla attiysaniz açıklamaya yazdınız mı neden gönderdiğinizi yazdiysaniz kurtarabilirsiniz parayı
steam hesap alım yazdım parayı nasıl kurtarabilirim

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Hesap satın almak ve satmak zaten yasak değil ki. Hiçbir şey çıkmaz, yapacak bir şey yok. Bundan sonra herhangi bir oyun hesabı satmayın ya da satın almayın. Diğer oyunlar için de bu kural geçerli oluyor genelde.

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
kişinin telefon numarasıda var hiçbişey çıkmazmı

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
kişinin telefon numarasıda var hiçbişey çıkmazmı
Hayır. Hesap satmak ve almak zaten yasal değil. Steam Desteğin de bu konuda yapabilecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
steam hesap alım yazdım parayı nasıl kurtarabilirim
Arkadaşlar kurtaramassin felan demişte fazla bir bilgim yok bı arkadaşa oyun hesabı almıştı karokola başvurdu aldı parasını sende şikayet et bence gidip anlat durumu ben parayı ödedim ama karşılığını alamadım de zaten delillerinde var alırsın yani dava felan işlerini bilgim yok ama polise şikayet edersen alabilirsin muhtemelen

Juiclair0

80+ Silver
Herhangi bir hukuki hakkın yok, hesap satmak ve satın almak yasal değil. Steam desteğin de yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.
Neden olmasın hukuki hakkı ?
gidiyorsun bulunduğun şehirdeki karakola siber suçlar bölümü var dolandırıcılık oradan kanıtlarınla beraber şikayet ediyorsun. İbanını verdiğinde şahsın babasının tcsine kadar çıkıyor ulaşırlar karşı tarafa yok satın aldığı şeyin alış satışı yasakmışta hukuki hakkı yokmuş. Bilmeden konuşmayın ortada dolandırıcılık var. Sen bulunduğun şehirdeki polis merkezine git siber suçlardan şikayetini aç kanıtların ve iban bilgisini sun. Karşı taraf suçlamayı geri çek diye ağlayacaktır yaşadığım için biliyorum. Paranı geri alırsın bu arada.

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Arkadaşlar kurtaramassin felan demişte fazla bir bilgim yok bı arkadaşa oyun hesabı almıştı karokola başvurdu aldı parasını sende şikayet et bence gidip anlat durumu ben parayı ödedim ama karşılığını alamadım de zaten delillerinde var alırsın yani dava felan işlerini bilgim yok ama polise şikayet edersen alabilirsin muhtemelen
yasal değil ama nasıl almış ben dediklerinizi dikkate alıcam , yapıcam

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Yani denemekten zarar gelmez ama umutlanmasını istemem arkadaşın.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan

Juiclair0

80+ Silver
Top Bottom