Steam Hesabım Çalındı

kutaybey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Az önce mailime birden csgo hesabımın şifresi değişti e maili aldım
açıkçası bir csgo sitesindeydim fakat steam guard telefon arızasından ötürü birkaç gündür kapalıydı
yardım talebi falan gönderdim ama çok ümitsizim
LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE GİRDİ HESABIM DEĞERLİYDİ.

Az önce mailime birden csgo hesabımın şifresi değişti e maili aldım
açıkçası bir csgo sitesindeydim fakat steam guard telefon arızasından ötürü birkaç gündür kapalıydı
yardım talebi falan gönderdim ama çok ümitsizim
LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE GİRDİ HESABIM DEĞERLİYDİ.
steam dessteğe yaz. şifre değiştiyse pazar banı yersein yani adam bir şey satamaz veya takas edemez.

steam dessteğe yaz. şifre değiştiyse pazar banı yersein yani adam bir şey satamaz veya takas edemez.
yazdıktan sonra buraya yazmak aklıma geldi açıkçası. belki buradan da bir yardım alırım veya deneyimli biri vardır diye.
Hesabımı geri alabilecek miyim yada hesap vac yiyebilir mi?

Değerli dediğin ne kadardı ? Steam destek çözer. Bilmediğin sitelere API key verdin mi ? Mailini değiştirdimiler ?

Değerli dediğin ne kadardı ? Steam destek çözer. Bilmediğin sitelere API key verdin mi ? Mailini değiştirdimiler ?
evet mail değişmiş. hesap adını falan girdiğimde başka bir e posta karşıma çıktı
yani kendim 4k ya yakın para yatırmıştım fakat oyunlar bildiğiniz kadarıyla eski fiyatlarında değil.
evet. bir siteye giriş yaptım ve hesap bir anda puf oldu.

evet mail değişmiş. hesap adını falan girdiğimde başka bir e posta karşıma çıktı
yani kendim 4k ya yakın para yatırmıştım fakat oyunlar bildiğiniz kadarıyla eski fiyatlarında değil.
Steam destek olumlu bir dönüt yaparsa hesabı aldığın zaman çalan kişi oyunları silmiş olsa bile oyunları geri alırsın sorun olmaz , umarım olumlu dönüt yapılır.

hocam hangi siteye giriş yaptınız bu arada geçmiş olsun haklıysanız eğer alırsınız hesabınızı

yazdıktan sonra buraya yazmak aklıma geldi açıkçası. belki buradan da bir yardım alırım veya deneyimli biri vardır diye.
Hesabımı geri alabilecek miyim yada hesap vac yiyebilir mi?
adam hile açıp girerse yer diye düşünüyorum ama yapmaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri