Neler Yeni

STEAM HESABIM ÇALINIP DURUYOR

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Melih Şahin
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi 1-2 hafta steam hesabıma girmediğim takdirde sürekli çalınıyor steam guard falan her şeyi yapmıştım. Ama nasıl oluyor da telefondaki doğrulayıcıdan falan hesabımı çalabiliyorlar yani ne yapmam gerek. Hesabımda kartım falan kayıtlı olmasa hesabımı geri alamayacam lütfen yardım edin. Hesaba yatırdığım paraları, oyunları kaybetmekten korkmaya başladım. En iyi nasıl hesabımı koruyabilirim.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
mail adresinin pwsini değiştir, kurtarma yöntemlerini gözden geçir maile ait, sonra steam pwni değiştir telefonunda virüs filan varmı tarat güzelce

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
Bilgisayarına dışarıdan indirdiğin bir uygulama-Crack-Virüs vs olabilir. En temizi direkt olarak sıfırlamak. Bunu hallettikten sonra Steam şifren ve mail şifreni güçlü bir şifre ile değiştir.
Kesin çözüm olarak : (''benim de başıma benzer bir şey geldi'')

Daha önceden arkadaş olarak eklediğim bir kişinin hesabı çalınıyor. Ve bu hesabın adı bir gecede değişiyor Steam Support oluyor. Bana özelden steamde bu hesap yazıyor Hesabınız bimnemne bimnemne tarafından saldırıya ugradı. Bu hesabı artık kullanamayacaksınız. İtemleriniz vs var ise başka hesap açıp aktarabilirsiniz bu hesabı unutun tarzı ingilizce yazmıştı. Geçmiş zaman tam hatırlayamıyorum. Benim profil resmim ismim herşeyim değişmişti. Hatta arkadaşlarım da silinmişti. İsmim 19239123981 tarzı bir şey idi. İsmimi değiştirir değiştirmez tekrardan ismim numara oluyordu. Chatleşirken çok garip arka bir font ile yazıyordu. Zannedersin gerçek Steam Support. Oyalamak için nasıl çözeceğim neden böyle bir şey oldu tarzı oyalamak için sorular soruyordum. Aklıma SteamGuard şifresini ve Kullanmış olduğum Steamguard telefonunu değiştirmek geldi. Şifremi değiştirdim ve guardı başka cihaza aktardım. Ardından İsmimi değiştirmeyi denedim ve oldu. Ardından O herife yazdım Neden böyle bir şey başıma geldi benimi kekliyeceksiniz tarzında yazdım.10 dk sonra OFFLINE oldu. Halen daha o hesap bende ekli offline şekilde aylardır duruyor.

Benim anlamadığım şey nasıl oluyorda arkadaşımın hesabından benim hesabıma tünelleme yapıyor ? Bu büyük bir açık. Steam'e bildirdiğimde sizde herhangi bir sorun göremiyorum diye yanıt almıştım. Sizin de arkadaş veya geçmiş zamanda tanımadığınız bir kişinin hesabı çalınırsa başınıza böyle bir şey gelebilir. Bilginize.

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
Başka bir cihazda steam guard (mobil uygulama) aktif olabilir.

Cihan96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cihan Kılınç
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi 1-2 hafta steam hesabıma girmediğim takdirde sürekli çalınıyor steam guard falan her şeyi yapmıştım. Ama nasıl oluyor da telefondaki doğrulayıcıdan falan hesabımı çalabiliyorlar yani ne yapmam gerek. Hesabımda kartım falan kayıtlı olmasa hesabımı geri alamayacam lütfen yardım edin. Hesaba yatırdığım paraları, oyunları kaybetmekten korkmaya başladım. En iyi nasıl hesabımı koruyabilirim.
Aga konuyla alakasız ama benim kart steamde kayıtlı bir şey aldığımda dogrulamasiz hiçbirşeysiz satın alıyor onu nasıl 3d secureye gecirebilirim bilen varmı

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Melih Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınıza öyle bir yazılım inmiş ki virüs resmen tüm verileriniz tehlikede. Ne olduğu belirsiz yerlerden bir şey indirmeyin bu yüzden
Kullandığım bilgisayarda paralı virüs uygulaması var ve şuana kadar crackli dosya vb indirmedim. Virüs tarayıcıda temiz gözüküyor her şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,175
Üyeler
168,090
Son üye
Erdem12321
Top Bottom